Okrašeni puloverji za prefinjen look

Zima je nedvomno obdobje pletenin, ki prav v najhladnejših mesecih postanejo naše najboljše prijateljice. Letos so v ospredju bolj kot jope in ogrinjala ponovno puloverji in puliji, ki pa še zdaleč niso bazični in morda zato dolgočasni. Včasih jih krasijo že močni barvni odtenki in razigrani vzorci, spet drugič za razgibanost poskrbijo kroji, a še najbolj zanimivi so to hladno sezono ravno tisti z dodanimi dekorativnimi elementi. Vsekakor gre za zimske kose, s katerimi z lahkoto ustvarjamo casual chic podobe, z veliko mero elegance in prefinjenosti ne glede na priložnost.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tu so torej puloverji s kristalnimi okraski in cofki, z biseri in/ali vezeninami, raznoraznimi tehnikami pletenja, velik hit pa so tudi dodatki čipke in prosojnih vložkov. Pogosto gre za oversize primerke, vsaj s širšimi rokavi, kateri pa se super kombinirajo tako z jeansom kot tudi hlačami z visokim pasom, morda z lakastim mini ali pa dolgim, plisiranim krilom. Dobra ideja so nedvomno tudi kombinacije z žametnimi kosi, pa naj gre za retro navdihnjene hlače na zvonec ali pa overall modele.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Pletenine tokrat vsekakor nudijo obilico prefinjenosti, sploh kadar si omislimo tiste, posute s perlami, ki so te hladne mesece resnični must have sezone. Gre namreč za kose, ob katerih preprosto ne potrebujemo veliko premisleka, saj veljajo za statement oblačila tako ob dnevnih kot večernih priložnostih.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.