Opazni elementi v zlati

Še malo in pomlad bomo pozdravili odprtih rok. Tudi letošnja bo polna čudovitih kolekcij, prežetih z intenzivnimi odtenki, razigranimi potiski in  skratka vsem, kar diši po ženstvenem. Moda nas tudi tokrat ne bo pustila na cedilu, saj  bo na plano namreč potegnila nekatere najbolj odštekane, a hkrati tudi nekatere najbolj prefinjene kombinacije tople sezone. Pripravimo se torej na razigranost, na pravo dozo drznosti, pa tudi na stajling zgodbe, kjer bodo glavno vlogo pravzaprav prevzeli nekateri najbolj drobni elementi. Slednji naj tokrat vsebujejo predvsem veliko razkošnosti v zlati barvi, s katero bomo letos začinile še tako klasične oziroma minimalistične outfite.

Vir: Instagram
Vir: Instagram
Vir: Instagram

Možnosti je ogromno: zlate dekorativne elemente si lahko zamislimo kot drobne verižice oziroma debele verige v obliki ogrlic, pasov in/ali zapestnic, super pa so celo kot dekoracija na obutvi. Izredno modni ostajajo tudi zlati gumbi, lahko na rokavih in preklopu suknjiča oziroma na rokavih dolge obleke, lahko si jih zamislimo na spomladanskem trenču ali pa debeli, mehki jopi, prav tako pa ostajajo izredno šik tudi takrat, ko jih zasledimo na širokih hlačah ali morda ženstvenem midi krilu. Zelo ljubke so drobne dekoracije v zlati, ki jih najdemo na salonarjih ali sandalih, vsekakor pa ne bomo zgrešile, če si omislimo zgolj zlat nakit ali katerega od tako zelo popularnih zlatih dodatkov, kot so velike špange, veliki uhani ali kar opazen obroč.

Vir: Instagram
Vir: Instagram
Vir: Instagram

In kaj pravzaprav najpogosteje najdemo? Predvsem razmišljajmo o retro stilu, ki je letos prežet z oversize kostimi, jaknami in plašči, z enobarvnimi stajlingi, z boho elementi ter materiali, kot so usnje svila in denim.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.