Oranžna ohranja svoj čar

Počasi, a vsekakor z velikim zagonom prehajamo v obdobje spomladanskih odtenkov, kjer nas letos čaka pravi bum močnih, intenzivnih tonov. Odele se bomo v opazne odtenke zelene, pink in modre, vsekakor pa bo svoje mesto med najpopularnejšo skupino znova našla tudi oranžna. Gre za prav tisto pomarančno barvo, ki vsekakor seva že na daleč in zato večkrat velja kot statement kos.

Pinterest
Pinterest

Oranžna torej ohranja svoj čar tudi v letošnji topli sezoni, našle pa jo bomo predvsem med mnogimi dodatki. Predlagam, da v kolikor se odločimo zanjo, pokukamo med najnovejši nabor retro torbic, tudi mules petk in loafer čevljev, super se obnese na svilenih rutkah ter nenazadnje kot usnjen pas. Seveda pa oranžna ne pripada zgolj dodatkom, saj je tu kar nekaj tovrstnih kosov, predvsem so IN razkošne bluze in bazične srajce, boho obleke in bodiji, celo blazerji in kostimi, predvsem vse v enobarvnih različicah.

Pinterest
Pinterest

Nenazadnje ne gre izpustiti niti lepotnega področja, kjer oranžna prav tako ostaja precej pomemben del make-upa, sploh v podobi senčil in obrob za veke, veliko popularnost pa dosega tudi med manikiro, kjer se najlepše poda kombinaciji z nude nohti.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.