Oranžna v dveh poletnih kombinacijah

Zajadrali smo v vroče poletne dni in čeprav v koledarskem merilu to še ni v resnici uradno nastopilo, nas visoke temperature prepričujejo v prav nasprotno. Skratka čas je za mini, lahkotne kose, poležavanje na plaži in nenazadnje tudi prave poletne odtenke. Poleg bele mednje letos sodi tudi čudovita in super energična oranžna, ki pravzaprav ustvarja izredno dobrodošlo podlago za določene preostale poletne odtenke, letos sploh za naslednja dva, ki se z oranžno neizmerno lepo dopolnjujeta:

Oranžna z modro

Izbrati je potrebno tiste najbolj žareče in najintenzivnejše tone, kjer nas oranžna spominja na pomaranče, medtem ko nas modra omamlja s svojim električnim odtenkom, ali pa nas sanjavo zapeljujejo v nebesno modri. Izredno priljubljene so oranžne srajce, ki skozi najbolj vroče mesece služijo kot ogrinjala, medtem ko pod njimi nosimo le kopalke, crop top ali kratek jeans. Vse skupaj seveda deluje tudi obratno, vsekakor pa ne gre zanemariti niti dodatkov, ki ob tako močnih odtenkih kaj hitro postanejo statement kos, pa čeprav v še tako mali različici.

Oranžna z zeleno

Lahko bi rekli, da za zeleno v tem primeru velja kar precej podobno kot za modro. Oranžna je lahko tudi nekoliko bolj zemeljskega tona, medtem ko je odtenkov zelene kar nekaj, predvsem pa se v tem primeru dobro obnese travnato in neon zelena. Za kul look tega poletja so skoraj obvezni zeleni sandali ali mules petke, ki zanimivo dopolnjujejo oranžne hlače ali dvodelne komplete, celo dolge, lahkotne obleke.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.