Oversize poletni kosi za več udobja in sproščenosti

Sprva so nas prevzeli kot velik in predvsem izredno opazen trend, do danes pa so preveliki ali bolje rečeno oversize kosi postali naša modna stalnica. Nič čudnega torej, da jih je polna tudi letošnja poletna garderoba, kjer se s pravimi kombinacijami pravzaprav lahko doseže tudi zelo prefinjene, ženstvene looke. In še to, popularnost povečanih kosov z veliko volumna ne sega zgolj do oblačil, temveč je znova na voljo tudi kar nekaj super zanimivih dodatkov, ki jih nosimo tudi na plaži.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Številka ena so ta hip že večkrat omenjene bele in črtaste srajce, kjer ravno oversize, moško obarvan model zagotavlja, da skupaj s kopalkami ali preprostim topom delujejo tako zelo lahkotno in sproščeno. Še ena od trenutnih IT podob je tista, ki združuje crop top, lahko normalne velikosti, ter ohlapne, zelo široke in dolgo padajoče hlače, ki pogosto na prvi pogled delujejo kot krilo ali pa jih krasi balonast kroj.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Oversize so to poletje tudi ljubki topi, kratki in dolgi, kjer seveda ne manjka volančkov in naborkov, predvsem pa je pomembno, da so ogromni rokavi. Seveda ne gre spregledati niti ohlapnih oblek vseh dolžin, kjer to poletje prevladujejo A kroji ter srajčni modeli, predvsem v bazičnih beli in črni.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

In še skok med dodatke, kjer sta si oversize naziv znova prisvojila pletena oziroma platnena torba ter ogromen slamnik, med trendi pa se tokrat najdejo tudi ogromni, grobi sandali ter tovrsten nakit, sploh modne ogrlice v podobi verige.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.