Pa pa, razgaljeni gležnji

Modni detajli igrajo zelo pomembno vlogo pri ustvarjanju trendi oprav. Majhne pozornosti, kot so urejeni nohti, delikaten nakit ali lepe obrvi, naredijo veliko razliko. Prav tako lahko posebno modno noto dodate z naslednjim modnim trendom. Vidne, zanimive nogavice so ponovno IN in z njimi lahko na različne načine popestrite vaš videz; ne glede na to, ali je vaš outfit bolj športen ali eleganten. Tudi pri izbiri obutve se lahko poigrate, saj lahko nosite nogavičke na športne copate, visoke pete ali pa katerokoli drugo elegantno obutev, kot sta na primer modela oxford in loafers.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

In kako uspešno nositi tovrsten trend? Pri izboru pravih nogavic pazite, da se bodo te ujemale z obutvijo. Z nevtralnimi odtenki seveda ne morete zgrešiti in zelo lepe so kombinacije na primer nevtralnih nogavic (npr. bež ali sive) in belih športnih copat. Eden izmed trendov, ki se ga lahko zelo enostavno držite, je tudi matchy-matchy trend, torej naj bodo nogavice v barvi vaše obutve. To bo v spomladanskem času lepo prišlo do izraza, ko bo modna pastelna barvna izbira, ki deluje izredno ženstveno. Ne bojte se tudi colorblocking trenda, kar pomeni, da so si barve med seboj čisto nasprotne. Tako sta si na primer modra in oranžna čisto nasprotje, tako kot vijolična in rumena.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Pa še zmagovalna modna kombinacija po vzoru svetovno znanih fashionistk, te največkrat svojo obutev in nogavičke kombinirajo z midi dolžino. Obleke in midi krila bodo to toplo sezono še tako modne in zakaj ne bi poskrbeli za dodatno popestritev s tem posebnim modnih detajlom. Pazite le, da nogavice ne skrajšajo optično vaše noge, če imate občutek, da zaradi teh izgledate manjše, jih malce zavihajte. Eden izmed trikov pa je seveda to, da namesto nizke obutve izberete visoke pete, ki bodo tako še dodale kakšen centimeter.

Gucci
Fila
Free People
Maria La Rosa
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.