Pet čudovitih modelov kavbojk

Zdi se mi, da še nikoli ni bilo toliko različnih modelov kavbojk in prav lepo je videti, kako jih znamo ženske nositi, ne glede na višino ali postavo. Toplo pozdravljam željo, ki jo opažam na ulicah domače Slovenije, da bi bile vse v koraku s časom ter si preprosto upale. Nikoli še ni bilo toliko aplikacij, resic, perlic in raztrganih kavbojk in zdi se mi, da že zato, ker govorimo o jeansu, so vsi ti modeli večni. Za vas sem izbrala pet različnih stilov, ki me zelo navdušujejo in vem, da bodo aktualni tudi poleti, zato si jih le privoščite.

Kavbojke s perlicami

Jasno je, da čisto vse ne bodo na svojem mestu, in še bolj jasno je, da potrebuje tovrstni model nekaj več pozornosti in čuvanja, vendar je brezhiben in noro lep. Vidim ga s črnim pulijem ali belo bluzo, zelo šik z visokimi petami in malo torbico, lahko tudi z modelom čevlja Mary Jane, torej s paščkom, usnjeno jakno ter sončnimi očali. Kot rečeno, zelo elegantno.

Vir: Pinterest

Kavbojke slim push up

Tiste, ki dvignejo zadnjico in poskrbijo, da izgledamo bolj vitke. Ko jih boste prvič dale nase, boste imele občutek, da so zelo premajhne, v resnici pa morajo biti ozke, drugače ni pravega efekta. V njih je zadnja plat brezhibna in resnično poskrbijo za vitko linijo; nujno morajo biti dovolj dolge in temne, da je rezultat popoln.

Vir: Pinterest

Kavbojke z aplikacijami

Predvsem z rožami, ki so še vedno zelo aktualne. In ne mislim na eno rožo pri žepu, temveč na celo cvetličarno “in bloom” tako, kot se spodobi! Morda boste pomislile, da so tovrstni modeli primernejši za poletne dni, jaz pa meni, da so lepi vedno, če jih le znamo nositi. Zgornji del naj bo nekoliko bolj enostaven, ker bo tako tudi najbolje deloval.

Vir: Pinterest

Raztrgane kavbojke

Takih je res veliko, ne maram pa modelov, ki so preveč raztrgani v smislu, da je celo koleno na zraku ali, še slabše, pol zadnjice. Morajo biti strateško raztrgane, na ključnih mestih, oziroma le tu in tam in še bolje je, če so podložene. Velik minus je namreč ta, da ne zdržijo večno, saj se trgajo naprej in potem smo zelo nesrečne, kajne?

Vir: Pinterest

Kavbojke z resicami

Običajno so občutno krajše in jih nosimo s petami. Pri resicah je tako, da so ti lahko noro všeč ali niti malo, stvar okusa. Meni so, a ne vedno, pa še to je zelo odvisno od priložnosti. So vsekakor nekaj novega in drugačnega, kar občudujemo v sklopu poulične mode, torej zakaj ne? Kot rečeno, drznemo si tudi me!

Vir: Pinterest

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.