Pet modelov čevljev, ki jih morate imeti

Ker se bliža čas popustov in so čevlji vedno investicija, je kar dobro, če si malo pogledamo ponudbo, najbrž kar spletno, in morda si tokrat res privoščimo kakšen dober model čevlja, ki ni le moden, temveč tudi kvaliteten. Seveda najdemo tudi na področju obutve trende, ampak zdi se mi, da mora biti čevelj predvsem ljubezen na prvi pogled in hkrati dodatek, ki ga bomo res nosile. Na tem področju so variacije praktično neskončne, a sem izbrala pet modelov, ki vedno pridejo prav in jih je dobro imeti.

Živalski potisk

Je vedno prava stvar, ne glede na to ali gre za superge, salonarje, balerinke ali sandale. Vsaka ženska mora imeti v svoji omari en par čevljev z živalskim potiskom. Osebno bi izbrala špičaste balerinke, ker vem, kako dobro se jih da nositi, tudi s kavbojkami, a v resnici bi imela več kot le en par.

Givenchy

Športni copati

Danes so nujno potrebni. Če razmišljate o nakupu, potem vam svetujem bele. Gredo povsod, znajo biti celo elegantni, če so usnjeni, toliko bolje. In za vsak slučaj imejte nekaj različnih vezalk, da lahko spremenite stil, kar je vedno dobro.

Dolce&Gabbana

Črni ali nude salonarji s peto

Najbrž jih že imate, a teh ni nikoli dovolj. Tokrat lahko eksperimentirate s peto, saj se s centimetri lahko poigrate. Od šest do dvanajst je vse dovoljeno, če je čevelj nižji, potem ni več salonar. Če ste za nude, potem naj bo lakiran in zelo ženstven, saj bo imel tudi posebno misijo: podaljša nogo.

Michael Kors

Balerinke

Oh, balerinke, kako so lepe in hvaležne, a pozor na obliko. Super okrogle so za mlada dekleta, zato nanje kar pozabite. Špica mora biti pač prava in, v kolikor je izrazita, toliko bolje, saj so tovrstni modeli nekoliko bolj temperamenti in glamurozni. Poigrajte se z barvami, čeprav so črne vedno pravi must have.

Pretty Ballerinas

Gležnjarji

Lahko so tudi škornji, a dobro je, če imamo doma en par škornjev ali gležnjarjev, ki so lepi in udobni. Osebno bi izbrala rjave ali bež, ker se mi zdijo univerzalna rešitev za vse priložnosti. Tudi svetli ali z živalskim potiskom so super, morda ne ravno za vsak dan, a prav gotovo pridejo prav.

Chanel
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.