Pet outfitov za valentinovo

Saj ni nujno, da so prav za valentinovo, lahko rečemo, da sem tokrat pisala o petih različnih opravah za takrat, ko želite biti zelo lepe, zapeljive in seksi. Valentinovo je seveda odličen izgovor za večerjo in zato, da končno obujete visoke pete in oblečete tisto bluzo, ki jo imate v omari “za posebne priložnosti”, ker ste seveda vmes pozabile, da je posebna priložnost vsak dan, kajne? Izbrala sem različne stile, ker verjamem, da smo nekatere zelo elegantne, druge bolj udobne, tretje pa nekje vmes, in moda je pač takšna, vedno prav navihana, da najde kaj lepega in primernega za vse nas.

Klasična rdeča

Ne bo šla nikoli iz mode, sploh na ta dan, saj je ljubezen pravzaprav rdeča, zato ni slabo, če se odločite za to barvo. Izbrala sem obleko, ker sem za eleganco, čeprav se zavedam, da je zdaj zima in si jo težko nadenemo … Pa vendar … na večerji najbrž ne bo hladno in morda je tako, da vas princ zapelje prav do vhoda. V tem primeru ne bi bilo večjih težav.

Vir: Little Blond Book

Odbito in s kontrasti

Za vse tiste mlade po srcu: živalski potisk, muckasto, torbica s potiskom in kavbojke … Zanimivo, kako gre vse skupaj. Ni elegantno, je pa zelo modno in opazno, hkrati gre za outfit, ki si ga lahko privoščite vsak dan in ne bo ostal v omari, kar je seveda dobra novica, mar ne? Sploh bi stavila na kosmate plašče ali jakne, ker so pravi oblaček dlak, ki nas vedno tako močno greje.

Vir: Pinterest

Plise in žamet

Nikoli ne bosta šla iz mode in tudi v tem primeru drži, da sta klasična. Plisirano krilo je zelo ženstveno, žamet pa prav seksi, njuna kombinacija je torej zelo dobrodošla. Krilo boste lahko nosile tudi kasneje s supergami, top pa z jeansom. Lahko si omislite plisirano obleko ali žametno obleko, bo prav tako dobra rešitev. Stvar okusa.

Vir: Pinterest

Večna čipka

Kot na sliki, bi jo kombinirala z usnjeno jakno, ker je to top kontrast. Če pa želite biti zelo, zelo elegantne, stavite raje na plašč, ki bo tudi dobro deloval. Midi dolžina ostaja najboljša in tudi najbolj nosljiva, a verjamem, da vse to že veste. Za piko na i dodajte lepe salonarje in skoraj nujna je rdeča šminka. Mala torbica ali, še bolje, ročna, bo outfitu postavila piko na i.

Vir: Extra Petite

Agresivno

Lahko stavite na usnje, kot Gigi Hadid, vednar ni nujno. Sicer so usnjene hlače res top kos, tudi z romantično bluzo in kontrastnimi salonarji. Vse skupaj bo delovalo zelo seksi in ravno prav odbito, vam bo vsekakor zelo všeč. Pazite samo na količino agresivnosti, ker ste panterke, a ne ravno v restavraciji, bolje je, da prihranite te čare za svojega moškega doma.

Vir: Pinterest

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.