Pet pozornosti za lepši vikend

Vikend je že tukaj (juhu!), zato sem tokrat razmišljala o tem, kaj me pravzaprav osrečuje, poleg seveda lepih odnosov, sprehodov po gozdu, vonja po snegu in miru doma … Majhne, včasih pa tudi večje stvari, ki poskrbijo za moje ravnovesje in za to, da sem v sebi srečna. Nikoli ne pozabim, da je sreča odvisna od mene, ne leži v rokah partnerja, staršev ali prijateljev, zato je ključnega pomena, da same poskrbimo za lepše življenje in harmonijo s sredstvi, ki so nam dana. Sledi torej moj zelo osebni seznam sreče, rituali, ki poskrbijo, da sem takšna, kot sem.

Nakit kot talisman. Verjamem, da nam vsak kamen, ki ga nosimo na roki, okrog vratu ali na zapestju, želi povedati svojo zgodbo. In prav tako obstajajo različni kamni za različna obdobja v življenju, nič čudnega, da nas nekateri dlje spremljajo, drugi pa se skozi življenje kar nekajkrat zamenjajo. Seveda je lepo, če dobimo nakit za darilo, ampak zdi se mi prav tako čudovito, če si tu in tam tudi same privoščimo kakšen kos. Ko najdete oblikovalko ali linijo, ki vam je 100 % všeč, je običajno tako, da bi imele kar vso kolekcijo. Pri meni je tako z Monico Vinader: črke, lunin kamen, lesketanje in zelo natančen dizajn so mi pisani na kožo. Vsak njen kos poskrbi, da se dobro počutim in ga zato z veseljem nosim, saj verjamem, da mi bo prinesel veliko dobrega.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Set čudovitih krem. Vsakič, ko negujem svoje telo in obraz, imam občutek, da se malo pobožam tudi po duši. Naredim nekaj zase in trdno verjamem, da je naša zunanjost zelo povezana z notranjostjo ter obratno. Smo, kar govorimo, izgledamo, kot se počutimo in v kolikor smo lepe v srcu, smo lepe tudi v smislu telesa in estetike nasploh. Lovim ravnovesje, kar v sodobnem življenju ni najbolj enostavno, ampak se trudim in včasih mi uspe že s pomočjo dobre kreme ali maske za obraz. Med priljubljenimi: Heaven, Bobbi Brown in Star Skin. Ne, ne morem izbrati samo ene, ker je odvisno tudi od mojega počutja ter od tega, kaj mi telo v tistem trenutku pravzaprav sporoča.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Najljubši čokoladni bomboni. Kot ambasadorka čokoladnih bombonov Baci Perugina lahko samo rečem, da niso le dobri in z okusom, ki si ga še dolgo zapomniš, temveč vsebujejo tudi ljubezensko sporočilo, ki postane neke vrste vodilo za dan. Saj veste, kot kava za dobro jutro, tako ti tudi Bacio pove nekaj povsem intimnega, samo zate. Všeč mi je ta igra razkrivanja skritih sporočil in všeč so mi predvsem lepe besede, ki jih potem varno shranim med stranmi dnevnika. Edina težava je v temu, da se težko ustavim, ker vsak Bacio kliče po drugem in je tako poljubov neskončno. Ampak, saj veste, poljubov dejansko ni nikoli dovolj!

Foto: Biljana Babič
Foto: Biljana Babič
Foto: Biljana Babič

Komplet spodnjega perila. Zame ni lepšega od občutka čipke na koži in novega kompleta, ki je samo zame. Sploh takrat, ko nisem najboljše volje ali se preprosto ne počutim vrhunsko, potem je novo perilo darilo za dušo in tega ni nikoli dovolj. Vsaka ženska bi morala imeti kar nekaj kompletov, babydollov, bodyjev in podobnih adutov, ne samo za svojega moškega, daleč od tega, predvsem zase, da sebi dokaže spoštovanje in si med vrsticami reče “Si edinstvena in te imam zelo rada“. Mar ni to lepo?

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Parfum za zapeljevanje. Aerin Lauder me je prevzela in sem njena zaveznica, kot še nikoli. To je sicer moja izbira in moj okus, verjamem pa, da ima vsaka ženska svoj najljubši parfum, tisti, ki poskrbi, da se počuti lepo, seksi in po svoje nedosegljivo. Všeč mi je njegov oblaček takrat, ko si češem lase ali se premikam po stanovanju. In všeč mi je, ko mi kdo reče: “Sem vedel, da si tu, ker sem te zavohal.” Parfum je pečat, zaščitni znak in dodatek, ki ogromno pove o naši osebnosti.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Drage bralke, uživajte vikend, morda tudi s pomočjo majhnih, velikih stvari, ki vas lahko naredijo srečnejše.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.