Pet skrivnosti čudovitega videza Jennifer Lopez

Ikona lepote in latino seksi videza, JLo, nikoli ne razočara. Sploh poleti, ko prav zasije v vsej svoji lepoti. Tudi me jo lahko posnemamo in z malo truda dosežemo njen videz. Sončen, zdrav in zelo bleščeč, saj je mojstrica glowa in highlighterja, a le na strateških točkah. Ko pogledamo njene javne nastope, zlahka ugotovimo, da prisega vedno na podoben make-up in nasploh na lepotne trike, ki na njej delujejo zelo dobro.

Gety Images

Nude šminka

Ne vem, če sem jo že kdaj videla z rdečo šminko, morda na kakšni rdeči preprogi, a zdi se mi prav dobro, da izbere nude odtenek, ker je 100 % zanjo. In nude odtenek ima še eno prednost: naredi zelo bele zobe. Osebno bi še dodala, da je idealen za poletne dni, ko je koža zagorela. No, JLo to res obvlada.

Zelo poudarjene trepalnice (tudi umetne)

Zdi se mi, da nikoli ne pretirava z make-upom, a trepalnice so vedno poudarjene, tudi v umetni različici. Strinjam se: dolge, črne trepalnice naredijo vse in ona je prava mojstrica, sploh zato, ker ima rjave oči in ji seksi pogled zelo pristaja. Umetne trepalnice niso za vsak dan, so pa za posebne priložnosti in z malo truda lahko naredimo veliko tudi same.

Getty Images

Vedno balayage

Svetle konice poskrbijo za mlad videz. Pomembno je, da so lasje svetlejši v sprednjem delu, ker nas tako tudi pomladijo. Zaupajte frizerju, ker znajo biti domači eksperimenti dokaj nevarni. In lasje so ključnega pomena za mladosten videz, vse je zaman, če je pričeska neurejena.

Nujno highlighter

Ona je kraljica! A le na pravih točkah. Se pravi tik pod obrvmi in rahlo nad lički, ker nekatere ženske pretiravajo in je potem učinek popolnoma napačen. Highlighter je super, a v malih dozah, in je kar dobro, če vam kdo strokovno pokaže, kam točno ga nanesete. Lahko je srebrn ali zlat, prvi zahteva malo več natančnosti.

Getty Images
Getty Images

Bronzer

Na licih, kar skupaj z roza rdečilom za ličnice. Bronzer nam podari videz zagorelega in zdravega obraza, zato je super investicija. Lahko je v prahu ali tekoč, lahko ga nanesete tudi s prsti in potem počasi razmažete. In čez dan ga zmerno dodajte zato, ker zna videz zbledeti. Žal je tako, da je pozimi manj uporaben, poleti pa nujno potreben.

Getty Images
Getty Images
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.