Pet super hitrih poletnih stilov

Prednost poletja je nedvomno tudi v tem, da odpremo omaro in na hitro vzamemo ven kose, ki jih potrebujemo. Običajno brez dodatnega likanja, in tudi obutev je super enostavna, ker imamo sandale in natikače, ki se ujemajo z vsem. Četudi ste pri izboru outfita zelo hitre, vseeno pazite na stil in imejte v mislih možne kombinacije, zato je vedno dobro, da poznate svojo garderobo in si že v glavi sestavite stajlinge, kar vam bo pomagalo tudi takrat, ko ne boste imele prav veliko časa, a si vseeno želite biti lepo oblečene in privlačne. No, to ste že, tako ali drugače :-). Za vas sem izbrala pet rešitev, ki me vedno navdušujejo in upam, da vam bodo prišle prav, saj gre za kose, ki jih običajno že imamo.

Mala bela obleka

Podobno kot črna, je večna, vsekakor pa drži, da jo boste pozimi manj nosile, saj je njen čas poletje in to drži kot pribito. V obdobju čipk, romantike in nežnosti je teh oblek na pretek, resnično ne boste imele težav z izbiro. Stavite na bombaž in na midi dolžino, kombinirajte jih z usnjenimi dodatki in usnjeno torbico. Če ste za klobuk, toliko bolje!

Vir: JCrew
Vir: JCrew

Kratke hlače

Mnogokrat sem pisala o tem, da jih premalo nosimo; sicer je tako, da je vse odvisno od dolžine. Če so res kratke, potem so bolj za na plažo, če pa so do kolen, jih lahko imate za v službo. Marsikdaj zamenjajo krilo s tem, da so veliko bolj udobne. Nujne so iz jeansa, tudi bele, ker so seksi in sveže, če imate lepe noge, resnično ni ovir in ten pomaga, da se nepravilnosti na koži krepko manj vidijo.

Vir: JCrew
Vir: JCrew

Krilo z visokim pasom

Če ga morda še nimate, je skrajni čas, da ga nabavite. Najbolje je, da ima kar elastiko v pasu, ker je tako 100 % prilagodljivo. Tovrstne modele najdete povsod in ne stanejo veliko, so pa izredno lepi z navadno T majico ali bluzo, ki jo seveda nosite notri, tako da je pas viden. Če ste dovolj visoke, lahko obujete tudi nizke pete, če pa se vam ljubi, le dodajte visoko peto, ker boste super seksi!

Vir: JCrew
Vir: JCrew

Maksi obleka

Malo ciganska in zelo etno, je nedvomno kos, ki ga imate vedno v potovalki in vedno pride prav. Všeč mi je prav z nizkimi sandali, ker deluje sproščeno; ni res, da je ženske manjše rasti ne smejo nositi, daleč od tega, saj je vedno lepa, brez izjem. Izberite vzorce: rože, pike, črte in če se da, naj bo na naramnice, da lepo poudari vrat in zgornji del postave.

Vir: JCrew
Vir: JCrew

Črte

So večne in kot veste sem z njimi kar obsedena, seveda v dobrem smislu. Črte so nujno zlo, ne le v smislu mornarskega sloga, temveč prav kot poletni dodatek, ki deluje sveže in dopustniško. Seveda so temno modre klasične, a tukaj so tudi druge, denimo roza, rdeče, rumene, pastelne in črne, ki so rahlo bolj prefinjene. Ne ustavite se le pri majici, saj so tukaj tudi drugi kosi! In blazer je na prvem mestu …

Vir: JCrew
Vir: JCrew

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.