Pet zelo modnih kosov v letošnji zimi

Morda jih najdete na razprodajah, morda jih celo že imate, saj imam občutek, da se letošnja zima zelo vrti okrog trendov, ki niso le lepi in nosljivi, temveč tudi zelo ženstveni. Mnogokrat je namreč tako, da prav pogrešam ženstveno plat vseh nas, ker smo ujete v moške in udobne trende, kavbojke in nizke škornje, a le zato, ker veliko delamo in pač nimamo dovolj časa zase. A z malo napora in dobro mero estetike, lahko naredimo veliko. Za vas sem izbrala pet zimskih trendov, ki so trenutno zelo aktualni in tudi nosljivi; upam, da vam bodo všeč.

Žamet

Tudi od glave do peta, v izvedbi elegantnega kostima, morda pa samo hlače ali le blazer, po želji. Žamet je noro lep in ga bomo gledale tudi prihodnje leto, zato ga le nabavite. Nova pridobitev so žametne broške, običajno pentlje z obeskom, zelo lepe in vedno poskrbijo za dober slog.

Vir: Pinterest

Tartan vzorec

Torej karo vzorec, v obliki plašča, blazerja ali hlač. Obstajajo tudi kompleti, a so včasih dokaj zahtevni, zato vam svetujem, da jih raje razbijete. Karo vzorec je večen in eleganten, zelo zimski in izredno nosljiv, ne bo vam žal, če si omislite nekaj kosov s kockastim vzorcem. Ostanite pri rjavi, ker je klasična in čudovita.

Vir: Pinterest

Živalski potisk

Doživlja pravi revival, seveda v pravi meri in nikar od glave do peta. Trenč, jakna, hlače, bluza s pentljo ali samo dodatek, kot so denimo čevlji, torbica, pasovi. Vse to je izvedljivo in nosljivo, zato imejte v mislih, da živalski potisk poskrbi za tisto piko na i, ki jo vedno iščemo. In tudi za malo več samozavesti, kajne?

Vir: Pinterest

Viden pas

Zdi se mi, da so bili pasovi leta in leta zapostavljeni in smo nanje skoraj pozabile. Gucci je poskrbel, da smo se ponovno zaljubile v logotip na zaponki, sicer ni nujno, da gre za brendiran pas, daleč od tega, lahko je samo nekaj diskretnega ali lep, barvit pas čez jakno, da je telo bolj opazno in pridejo obline prej do izraza.

Vir: Pinterest

Bleščice

Srčno upam, da se jih zdaj več ne bojite, ker nima smisla in vsekakor veste, da niso le večerne. Bleščice so način, da … blestimo, in to je cilj vsake ženske, kajne? Denimo blazer v bleščicah je odličen nakup, pa tudi bleščice v smislu dodatka na navadni pletenini ali na kavbojkah, čevljih in torbicah. Bodite drzne, ne bo vam žal!

Vir: Pinterest

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.