Po božična darila v Tom Tailor

To je pravi čas za darila in za vse tiste, ki jih imamo radi. Moram reči, da sem zelo organizirana ženska, saj bi v nasprotnem primeru prav težko živela. Teci tu in teci tja, vmes si še mama, hčerka, prijateljica, šefica in še kaj bi se našlo. Dan pa ima le 24 ur, zato se mi zdi kar dobro, če vem, kam grem in kdaj grem. Sezona daril pa je pred vrati, zato sem tokrat pri Tomu Tailorju pogledala, kaj ponuja njihova najnovejša kolekcija ter ali bi našla kakšno darilo za prijateljice in prijatelje.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Barv in pletenin je prav gotovo na pretek in ta kombinacija mi je noro všeč. Dodaš dišečo svečo, lepo beležko in si na konju. Zanimivi so novi puloverji z gumbi ali brez, ki jih najdete v vseh možnih barvah, zraven sodijo pletene kape in dolgi šali, ki so lahko enobarvni ali pisani. Tudi bluz je bilo kar veliko, nekaj je belih, veliko pa je pisanih in s pentljo okoli vratu, kar se mi zdi super šik.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Tom Tailor ima seveda tudi veliko dodatkov: za ženske denarnice in torbice, za moške nogavice, pasovi ter prav tako šali in kape. Poleg umirjenih barv in klasičnih modelov najdete tudi nekaj novih oblik ter zanimivih detajlov, ki znajo postaviti piko na i. Vse vam zapakirajo v čudovite božične škatle, tako da se doma ne boste ukvarjali z zavijanjem (no, če pa ste nore na papir, tako kot jaz, potem boste same zavile in še dale v lepo škatlo … Ker lepega ni nikoli dovolj!).

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Čeprav je njihova ženska kolekcija zelo lepa, moram reči, da so moški kosi tisti, ki so me najbolj prevzeli. Najbrž zato, ker se mi zdi dokaj zahtevno kupovati za moške, sploh za tiste, ki jih morda ne poznaš dobro ali pa se ti zdi, da imajo zahteven okus. Našla sem kar nekaj klasičnih, bazičnih kosov, ki sestavljajo garderobo vsakega sodobnega moškega in s katerimi ne gre zgrešiti. Super! Bila sem učinkovita in hitra, tako da sem nekatere prijatelje že rešila in vem, da bodo zelo zadovoljni.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Če so moške barve umirjene (burgundy, siva, temno modra, črna), so ženske toliko bolj živahne. Športen slog, ki je tipičen za Toma Tailorja, se pomeša z odličnimi kroji in kvalitetnimi materiali. Tako postane darilo ne le lepo, temveč tudi koristno.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.