Poleti lahko stavite na belo ali črno

Z belo in črno seveda ne gre zgrešiti in vedno je tako, da nam osnovni barvi ponudita nešteto število kombinacij, saj sta preprosti, naravno lepi in po svoje tudi nezahtevni. Pri meni je tako, da ima bela veliko prednost in prav pred kratkim sem ugotavljala, da so v moji garderobni omari skoraj vsi novi outfiti popolnoma beli, kot ne bi imela prav veliko domišljije. Dejansko je tako, da se v tej barvi najbolje počutim, zato jo z veseljem tudi nosim.

Vir: Pinterest

Črna je veliko bolj nosljiva zvečer, saj pritegne svetlobo in toploto, kar pomeni, da je čez dan zelo vroča. Po drugi strani je nepogrešljiva, saj je denimo mala črna obleka kos, ki ga imamo vse, prav tako velja za blazer srednje dolžine, bluzo, kavbojke in še marsikaj. Črno in belo lahko med seboj tudi kombiniramo, nikoli ne bomo zgrešile, saj kombinacija deluje popolna in vedno elegantna, nekoliko spominja na Madmoiselle Coco, sploh če dodate še bisere ali kakšno lepo, prefinjeno belo rožo.

Vir: Pinterest

Nujni poletni kosi v beli barvi

Tukaj bi omenila belo obleko do kolen, ker je zelo nosljiva, dolgo obleko v boho slogu (zapomnite si, da čipke ni nikoli dovolj!), blazer (ker ga nosite vedno in povsod, tudi pozimi), kavbojke (bodisi kratke ali dolge), navadno T majico, bluzo ali top (ponovno sem za čipko, saj sem že napisala, da je ni nikoli dovolj, kajne?) in culottes hlače (verjemite, da so zelo nosljive).

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Nujni poletni kosi v črni barvi

To so: mala obleka (še vedno se težko sprijaznim s tem, koliko je pravzaprav nosljiva), blazer, navadna T majica, kombinezon (ko ga enkrat oblečete, se boste vanj zaljubile, zagotovljeno!), super seksi prosojna bluza (ker malo zapeljevanja ne škodi), enodelne kopalke z globokim V izrezom, top z golimi rameni, obleka z golim hrbtom. In če že govorim o črni, ne smem pozabiti na maskaro in svinčnik za oči, saj poleti potrebujete le ta lepotna dodatka za super stil.

vir: Thefashionmedley.com
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Vse te kose lahko mirno mešate med seboj, saj sta črna in bela zelo kompatibilni.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.