Poletna moda v sorbet odtenkih

Letošnje poletje nas je znova presenetilo z mnogimi črno-belimi modnimi zgodbami, ki so nas popeljale v retro in klasično obarvane vode, pa vendar najbolj magične barve poletja ostajajo tiste živahne, energične in tiste nežne, pogosto predvsem svetle, zbledele in pastelne. Med slednje z lahkoto prištejemo še odtenke po vzoru sorbeta, ki predstavljajo nekakšno čudovito mešanico enih in drugih, torej tistih super intenzivnih in tistih čisto mehkih. Prav ti odtenki so pogosto najlepša poletna izbira, polni svežine in nagajivosti ter hkrati prelepi, ko jih združimo z zagorelo poltjo, naravno valovitimi lasmi ter obrazom brez ličil.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Tokratno poletje ostaja zvesto limonino rumeni, marelično oranžni in mint zeleni, med modne zapovedi pa sta se “vrinili” tudi nebeško modra ter svetla pink. Zmagovalna kosa v tovrstnem barvnem izboru sta nedvomno crop top, pogosto v kombinaciji s širokimi hlačami ali dolgim krilom, ter obleka vseh dolžin. Seveda je enim in drugim skupna lahkotnost in ohlapnost krojev ter ljubki detajli, kot so recimo naborki in volančki. Super modni so predvsem pleteni in kvačkani kosi, ki skupaj z dodatki v naravnem stilu, kot na primer slamnat klobuk, pletena torba in/ali špagarice, delujejo najbolj poletno kar je mogoče.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Seveda pa tudi pri barvah sorbeta ne gre zanemariti pomembnosti kopalk in kopalne mode nasploh, saj so ravno prikupne kopalke v barvi lubenice ali limete trenutni zadetek v polno, sploh takrat, ko si jih omislimo v enodelnem modelu. Nenazadnje se dotaknimo še dodatkov, kjer bomo sorbet tone našle predvsem pri svilenih rutkah, trakovih in elastikah za lase ter sandalih, trendi pa so jim mesto to poletje dodelili celo med ličili, sploh med senčili za veke in še veliko bolj med eyelinerji.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.