Poletni karo, ki bo priljubljen tudi jeseni

Med brezčasne potiske spada karo, ki ga lahko nosimo ne glede na sezono. Veliko priljubljenost je mogoče videti tudi to poletno sezono, modni strokovnjaki pa napovedujejo, da bo karo pravi hit tudi jeseni. Za poletni čas stavite na oversized srajco, ki jo skombinirate s kratkimi hlačami in topom, v mrzli sezoni pa z dolgimi hlačami. Prava paša za oči so tudi karo obleke, ki jih s pomočjo plastenja nosite tudi pozimi. V mislih imejte vsestranske modne kose, ki jih boste lahko nosile na sto in en način, verjamem pa, da se že kak kos skriva v vaših omarah.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Med IT puncami je zelo zaželen matchy-matchy karo komplet in ta lahko izpade izredno modno, vendar morate biti pozorne na druge kose oblačil in modnih dodatkov. Ker je takšen videz že sam po sebi statement, naj bodo dodatki bolj preprosti, basic. Spodaj lahko oblečete srajco ali pa T majico v eni barvi, med modnimi dodatki pa posezite po belih športnih copatih ali pa elegantnih balerinkah.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Jeseni in spomladi bo kraljeval tudi karo v kombinaciji s tvidom. V tem primeru vam priporočamo, da si omislite jakno ali blazer. Najbolj zaželene kombinacije z rdečo, belo in črno ali pa modro oziroma zeleno. Za Tisto piko na i poskrbijo na primer gumbi, ki so lahko v metalnih odtenkih ali pa celo okrasnih kamnov kot so perle ali pa kristalčki.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.