Poletni pripomoček, ki je postal pravi modni element

V poletni vročini vsak od nas hrepeni po osvežitvi, ki pa je, poleg klime in hladnih pijač, včasih pač ni tako enostavno najti. Sploh, ko se na primer sprehajamo in smo okoli po opravkih, so naša oblačila in obutev, pa tudi frizura bistveni element, ki skrbijo, da smo kolikor toliko sveži tudi čez dan. Prav pa v takšnih in drugačnih primerih pridejo tudi raznorazni pripomočki, med katerimi je pahljača zagotovo številka ena. Zadnja leta je ravno zaradi vse hujših vročinskih valov postala ne le del rešitve, temveč tudi del prave, poletne modne zgodbe, saj jo namreč mnoge dodajajo tudi najelegantnejšim opravam.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Dandanes jih je na voljo resnično nešteto, vseh modelov, barv in materialov, piko na i njeni popularnosti pa prispeva tudi dejstvo, da jo preprosto zložimo in pospravimo v torbico. Lahko bi torej rekle, da je to poletni must have vsake ženske in celo moške torbe. Pahljača je do sedaj postala tako zelo kul, da jo v svojo kolekcijo vključujejo tudi največje modne hiše, z njo pa gradijo tako boho in casual kot tudi večerne stajlinge.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

In ker je to poletje modno zapisano predvsem dolgim, lahkotnim oblekam, kostimom s kratkimi hlačami ter vsem vrstam širokih hlač, je pahljača kot naročen dodatek celotni podobi. Naravnost čudovite so tiste z mavričnimi ali cvetličnimi potiski, včasih ne bomo zgrešile niti s čipkastimi primerki, vsekakor pa mora vsaka od nas v torbico pospraviti čisto preprosto, leseno pahljačo v povsem natur barvah. Prav slednja namreč zagotavlja popolno vsestranskost, ki se čudovito dopolnjuje s preostalimi poletnimi elementi, kot so školjke, vrvi, slama in podobno, ter zato tvori nekatere najlepše kombinacije vroče sezone ta hip.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.