Pomoč otrokom s prodajo izdelkov prestižne znamke Ellis Faas

Tema letošnje kampanje Ellis Faas za ˝War Child” je poljub, torej »kiss to make up not war«. Poljub je simbol ljubezni in edino z ljubeznijo se borimo proti bolečini, ki jo povzroča nered, katerega ustvarjamo. In ker je na miljone otrok nehote del tega nereda, jim želimo pomagati s podporo dobrodelne organizacije »War Child«Letos podiramo lanskoletni rekod kampanje tudi v Sloveniji!

vir: Ellis Faas
  • Ellis Faas je tokrat ustvarila omejeno izdajo odtenka šminke v dolgo obstojni »Hot Lips« teksturi – svetel, vesel in igriv koralni odtenek. Na voljo je od julija 2017 po ceni 27,00€, 100% izkupiček pa bo namenjen dobrodelni organizaciji »War Child«. Šminka je veganom prijazna, brez parabenov in ni testirana na živalih.
  • V ta namen so oblikovali tudi majico (prav tako v otroških velikostih), katerega se izkupiček v 100% deležu zopet nameni zgoraj omenjeni organizaciji.
  • Kampanja bo podprta tudi s promo videom »kissing«, film poln poljubov, ustvarjen s pomočjo profesionalnih prostovoljcev
  • Spletna kampanja bo, upamo da z vašo pomočjo, viralna!
vir: Ellis Faas

War Child organizacija deluje izključno za izboljšanje življenja otrok, ki živijo na vojno prizadetih območjih. Otrokom nudijo psihosocialno pomoč, izobrazbo ter zaščito v 14 državah po vsem svetu. Delujejo v neposrednem stiku z otroci ter njim pomembnim odraslim osebami, tako izboljšujejo psihosocialno zdravje otrok. Zelo radi uporabljajo kreativne metode, kot so glasba in ples – za izgradnjo povezave s preostalimi otroci. Delujejo tudi tako, da otrokom dajo pomembno vlogo tudi pri odločitvah ter tako zagotovijo njihovo sodelovanje v procesih odločanja, ki imajo velik vpliv na potek njihovega življenja. Ambicija organizacije povezovanje profesinalnih organizacij za psihosocialno dobrobit otrok, ki jih je prizadel konflikt.

vir: Ellis Faas

Ikona Ljubljana, kot ekskluzivno prodajno mesto znamke Ellis Faas, se pridružuje kampanji in podpira organizacijo s prodajo produktov, ki so namenjeni zbiranju sredstev in katerih prodaja gre v 100% deležu organizaciji »War Child«.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.