Pončo, ki poskrbi za dober stil

Pončo me že nekaj časa navdušuje, čeprav moram priznati, da ima eno slabost: pod plaščem pač dobro ne stoji. Pravi pončo je namreč tisti, ki je dokaj velik, ravno prav dolg in tako topel, da nadomesti plašč. Ne greje kot bunda, zato ni primeren za najbolj mrzle dni, je pa prav gotovo pravi pripomoček takrat, ko zunaj ni preveč hladno, pa tudi v pisarni, če nimate ravno 30 stopinj (kar se v tem času pogosto zgodi). Kako torej in kje ga vse nositi ter kako ga kombinirati? Tukaj je nekaj predlogov.

Pisarna

Kot rečeno je pisalna idealen ambient, če ni preveč vroče. Super je kombinacija svetlega ponča s kavbojkami, saj zna denimo barva smetane podariti šik pridih outfitu, ki je sicer dokaj športen.

Pončo v pisarni

Boho

Za vse tiste trenutke, ko se počutite super privlačne ženske, ki morda pripadajo preteklosti. In seveda, ko ste za dolgo obleko ali krilo … Pončo lahko zelo dobro dodela tovrstno podobo in zna presenetiti, ker je skrajno romantičen. Dobra kombinacija nastane tudi med pončem in širokimi hlačami v slogu 70. let.

Boho šik pončo

Ženstveno

Pončo je dejansko kos za ženske. In o ženstvenosti tudi govori. Zna biti super eleganten s klasičnim outfitom, kot je denimo kostim. Omislite si kakšno posebno obliko ponča s cofi ali dodajte lep kos nakita.

Ženstveni načini nošenja ponča

Minimal šik

Zelo preprosto in uglajeno. Če ste za minimal look in zelo enostavne barve, potem jim pončo lahko podari nekaj več. Ali, bolje rečeno, dopolnjuje zelo enostavno podobo.

Minimal look

Če ste torej v iskanju neke vrste asa za svojo garderobo, vedite, da zna pončo zelo presenetiti. In tudi navdušiti.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.