Ponovno aktualne torbice iz rafije

Pride lepa sezona in hop, to je trend, ki se vsako leto znova vrača. Rafija je lepa in to je dejstvo, če pa si omislimo dodatke iz tega materiala, je prav gotovo tako, da res dišijo po poletju in dopustu. Na prvem mestu so seveda torbice in letos jih bo ogromno, v vseh oblikah, ne le cekar, ki ga tako ali drugače poznamo, tudi v smislu pohajkovanja po tržnici v iskanju sadja in zelenjave. Tukaj so prav večerne, clutch torbice, torbice za na ramo, podolgovate oblike in pa zelo praktični modeli za vsak dan.

Pri rafiji je super to, da lahko dodatke med seboj kombiniramo: torbica in čevlji, pa tudi klobuki in pasovi, nikoli ne bo preveč ali preveč podeželsko. Pazimo le na vreme, saj je jasno, da rafija ne mara dežja in vlage, v tem primeru lahko torbico hitro uničimo. In še nekaj je dobro vedeti: tovrstni modeli niso tako vzdržni kot normalne torbice, prav zaradi svoje strukture. Rafijo pač čuvamo in ko torbice ne nosimo, jo shranimo v posebej zanjo narejeno vrečo iz blaga, ki jo bo dobro zaščitila.

Če ste ljubiteljice naravnih, zemeljskih odtenkov, potem vam bodo tovrstni dodatki še kako prišli prav. In isto velja za lan, tudi v beli barvi: še bolj čudovit je, ko mu dodamo nekaj rafije.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.