Ponovno so tukaj pastelne barve, tudi za torbice

Čeprav se v tem trenutku ne zdi, da je pomlad ravno za vogalom, bo v resnici zelo kmalu prinesla številne nove trende. Med temi je eden, ki se kar ponavlja in ga občudujem povsod, na Instagram profilih vplivnežev in modnih brveh, tudi med poulično modo. In če temu še dodamo še, da je velika noč skoraj pred vrati, potem je jasno, da nam bodo ponovno delali družb pasteli. Mentol zelena, nebeško modra, pudrasto roza, svetlo rumena, lila, koralna so povsod. Škoda, da jih nositi s stilom ni tako preprosto kot je denimo odviti in požreti čokoladno jajce. Jaz to naredim v hipu in hop, jajca ni več. 🙂

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Pastelne barve ostajajo torej trend in še vedno je tako, da jih lahko plastimo. Seveda je tukaj tudi opcija, da jih razbijemo z belo ali črno in takoj ublažimo učinek “velikonočnega jajca” ter ustvarimo neverjetno šik videz. Črna se odlično poda k vsem pastelnim barvam, od mentol zelene do bledo rožnate, lahko pa se osredotočimo tudi na temno modro, idealno s pudrasto in svetlo rumeno. Letos bodo z nami tudi kostimi v pastelnih tonih in pa svetle jeans hlače, kot v mojem primeru. Če se odločimo za pastelni videz, pa je kar dobro, da dodamo dodatke v isti ali podobni barvi.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Kot veste že nekaj mesecev uspešno sodelujem z znamko My Lovely Bag; če so bile zimske torbice zelo klasične in šik (ot temno rjave do bež in mimo črne barve), je pastelna kolekcija veliko bolj razigrana in vsebuje tudi druge barve, med katerimi sta bledo roza in svetlo modra. Sama sem izbrala prav svetlo modro, saj je odlična zraven kavbojk in to mi je všeč, ker prav s pomočjo tovrstne torbice lahko ustvarim primeren videz za vsak dan. Mešanje barv pa je ključni trend te pomladi. Nošenje različnih pastelnih barv je prijetno in modno: odločimo se za največ 3 odtenke, ki naj bodo uravnovešeni med oblačili in dodatki. Tudi enobarvne kombinacije so super, vse je odvisno od vaših želja in okusa.

Foto: Zen
Foto: Zen

Za vse tiste, ki vam je ta torbica ali katerakoli druga všeč, pa pustim kodo. Na spletni strani www.lovelylux.si prejmete 20 % popusta s kodo LORELLA20.

**Za tiste ki vas zanima, nosim naslednje: jeans JCrew, bluza Anthropologie, salonarji SJP, torbica My Lovely Bag, verižici Kenneth Jay Lane.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.