Ponovno v modi: til

Zdaj razmišljam, če sem za ta članek izbrala pravi naslov, saj imam občutek, da til sploh ni šel nikoli iz mode. Osebno sem ga imela vedno zelo rada zato, ker je poskrbel, da so bila moja široka, odrska krila ravno prav v slogu balerine in tudi zato, ker mi je redno podaril tisto noto princese, ki jo tako potrebujem. In zdaj je tukaj, predvsem na ulicah, ne nujno v najbolj romantični različici, saj ga nosijo tudi z bulerji ali usnjeno jakno. Imeti ga morate iz več razlogov: je enostaven za nošnjo, ga z lahkoto kombinirate in je ravno prav odbit za kakšno posebno priložnost, ne nujno večerno. Sledi moj izbor top kosov iz tila.

Krilo iz tila

Izbrala bi model do tal in takih imam kar nekaj, ker delujejo lepo in svečano, a vam povem, da jih nosim tudi s supergami in so prav tako lepa. Kratko krilo iz tila je sicer aktualno, a običajno zelo napihnjeno, kar mi ni najbolj všeč, zato sem bolj za dolge oblike. Barve: puder, črno, bež in vmes še vsi pastelni odtenki. Tudi s podobnim topom, za super večerni glamur, ker tega ni nikoli dovolj.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Obleka iz tila

Je prosojna in to je njen čar. Vem, da jo nekatere nosijo tudi čez kavbojke ali s perilom, meni je všeč s slip on obleko, ki deluje kot vintage kombineža. Skratka pokrito, a ne preveč, spet pa ne golo in razgaljeno, ker potem ni več elegance. Zelo mi je všeč til na pike, spominja na Valentina in njegove čudovite modele, torej sem za. Tudi v tem primeru je tako, da so vse barve dovoljene, na čelu vseh pa smetanasta in črna, dobesedno brezhibni.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Body iz tila

Je izredno lep pod blazerjem, lahko g a nosite z nedrčkom brez čipk, naj bo torej popolnoma gladek, lahko pa ste tudi drzne in ste brez nedrčka, zgoraj pa dodate kakšno lepo jopo, pletenino ali karkoli drugega. Nekateri bodiji imajo našitke na strateških mestih, so tudi zanimivi, vendar zahtevajo brezhiben dekolte, kar pomeni niti preveč niti premalo, pač ravno pravega.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Bluza iz tila

Zelo elegantna, tudi s kavbojkami. Všeč mi je, ker je običajno voluminozna, saj je til material, ki se kar napihne, torej je idealen za različne volančke in čipke ter strateške prosojnosti. Takih bluz je letos kar veliko, ne bo težko najti prave. Ne pretiravajte z vzorci, bolje je, da so barve umirjene, saj je že til po svoje zelo opazen. Tudi v tem primeru velja, da so pike čudovita izbira.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Spodnje perilo iz tila

Ni podloženo in je zelo seksi. Edina šibka točka je, da je mišljen za ženske z majhnimi oblinami, ampak ima zelo poseben efekt. Če ste za, izberite zelo klasične barve: belo, črno ali svetlo roza, tako je ravno prav seksi in nežen. Tudi bralette nedrčki iz tila so zelo ljubka izbira, jih boste veliko nosile in bodo v trendu tudi v letu 2018, zato so dobra naložba. Kot rečeno: modna in seksi.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.