Poplava belih čevljev

Nimam česa dodati: zame so naravnost čudoviti! Beli čevlji so vedno del dobrih poletnih zgodb, sicer pa ni nujno, da jih nosimo samo v topli sezoni. Nizki sandali so seveda nujno potrebni, a tukaj so tudi drugi modeli, s srednjimi ali visokimi petami, in vedno je tako, da znajo postaviti piko na i. Ker je jesen dokaj blizu, naj dodam, da so prav beli čevlji, tudi v obliki škornjev, tisti, ki bodo močno zaznamovali modne izložbe. Sledi nekaj nasvetov, kako jih nositi.

Marni
Vir: Pinterest
Bottega Veneta
Prada
Aquazzura
Neous Acantho
Studio Amelia

Bela s pasteli

Ta kombinacija je naravnost čudovita, saj je prav bela tista, ki poudari vse ostale barve. Seveda sta bela in črna brezhibni, a vseeno poskusite tudi s pasteli, ne bo vam žal.

Bela od glave do peta

Zelo dobro, a le pazite na odtenke bele, saj vsaka bela ni ravno bela. Če gre torej za celoten outfit, naj bi bili vsi odtenki isti, drugače pa lahko uporabite ta trik: pomešajte med seboj več odtenkov bele tako, da bo učinek drugačen, kot bi namenoma želele doseči te kontraste.

Alexander Birman
Vir: Pinterest
Attico
Christan Louboutin
Gabriela Hearst
Gianvito Rossi
Givenchy

Bela kot nevesta

Meni je sicer všeč in menim, da je tudi ta kombinacija top, sicer pa lahko vse skupaj razbijete z dobrimi kosi nakita. Zlato ali srebrno, v resnici je vseeno, važno je, da ima nakit svojo zgodbo in zdramatizira obleko.

 

Kalda Simon
Vir: Pinterest
Farcharlie
Cult Gaia
Jacque
Jimmy Choo
Loewe

Bela v službi in pisarni

Beli sandali ali čevlji so seveda dobrodošli tudi čez dan, posledično tudi v službi. Odsvetujem vam trakove okoli gležnja, ker so preveč zahtevni in morda seksi za delovno okolje. Zaprt čevelj je dobrodošel tako, kot nizek sandal.

Bela zvečer

Je naravnost čudovita in odlična alternativa črni. Kombinirajte jo z zlato ali srebrno, denimo zlat blazer in kombinezon, zraven pa bele čevlje. Nasploh se mi zdi ta kombinacija zelo šik in uspešna, pa tudi noro elegantna.

Manolo Blahnik
Vir: Pinterest
Roger Viver
Gucci
Vir: Pinterest

Bela vedno čista

Ni kaj, beli čevlji so zahtevni in o tem ni dvoma. Najbolje je, da jih sproti očistite, torej s pomočjo krpe, ki bo odstranila prah in umazanijo, saj ta zelo hitro spremeni čevelj v sivkasto bel model. Druga opcija je belilo za WC, o katerem sem že pisala, majhna količina na vatki naredi čudeže. Drugače pa vam ostane le sledeče: zelo pazite, čuvajte in negujte svoje bele čevlje!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.