Popolnoma gladke tudi pozimi

Dobra novica pri tej napravi je, da 100 % deluje in deluje hitro. Če ste se že kdaj ukvarjale s podobnim odstranjevalcem dlak, potem najbrž veste, da ponavadi IPL naprave potrebujejo kar nekaj mesecev, preden z njimi dosežemo popolne rezultate. In vmes seveda obupamo. A v tem primeru je zgodba drugačna, saj  Philips Lumea 9000 že po 12 uporabah pripelje do popolnoma gladke in neporaščene kože. Pravi čas pa je prav zdaj, ko je koža manj izpostavljena soncu in si lahko mirno privoščimo tovrstne tretmaje ter potem pridemo do lepe sezone popolnoma gladke. Philips je Lumeo razvil v sodelovanju z dermatologi in tako je postala nenadomestljiv pomočnik vsaki ženski; pa ne samo to: postopek je res neboleč in varen, Lumea je čudovito oblikovana (povrh vsega tudi zelo lepe, roza barve) ter enostavna za uporabo s 4 pametnimi nastavki za vsak del telesa, je tudi edini IPL izdelek, s katerim lahko negujete tudi težko dostopna področja telesa, brez motečega kabla, doma ali na potovanju.  

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Dejstvo, da Lumea deluje s kablom in brez kabla, pomaga, saj vem, kako je včasih nadležno najti elektriko, sploh če nismo doma, ali sedeti zraven izdelka, ker je kabel prekratek. V tem primeru ni te težave in lahko Lumeo enostavno uporabim brez zapletanja v kable za tretiranje manjših področij, kot je bikini, ali pa na kablu za večje površine, kot so noge. Tehnologija IPL potrebuje kontrast med pigmentom v barvi las in pigmentom v odtenku kože, zato (tako kot pri drugih aparatih za odstranjevanje dlak s tehnologijo IPL) aparata Lumea ne moremo uporabljati za odstranjevanje belih, sivih, svetlo blond ali rdečih dlak. Prav tako tudi ni primeren za zelo temno kožo. Pri odstranjevanju dlak s tehnologijo IPL je torej potrebnih več postopkov, a bo za večino ljudi pri prvem odstranjevanju dovolj že 4-8 ponovitev. Po tem dlake več mesecev ne zrastejo.

Foto: Zen
Foto: Zen

Foto: Zen
Foto: Zen

Ob uporabi brezplačne intuitivne aplikacije Philips Lumea IPL lahko prilagodite, upravljate ter načrtujete svoje tretmaje ter uporabite koristne namige in izpopolnite vašo tehniko za še boljše rezultate. Aparat vašo kožo razume, jo neguje in ščiti ter je čudovito oblikovan za še bolj udobno uporabo izdelka. Neboleče odstranjevanje dlačic je tako postalo bolj dostopno in nam nudi pozitivne rezultate v udobju našega doma. Ker je običajno december prav čas daril in hkrati tudi mesec, ko je dobro imeti kakšno uro le zase, je Philips Lumea 9000 odlično darilo in še boljša investicija: ne bo vam žal, saj vemo, koliko denarja potrošimo za depilacijo z voskom in kako postane ta nadležen, sploh v domači uporabi, saj ga najdemo povsod!

Foto: Zen
Foto: Zen

Nova Philips Lumea serije 9000 – je najhitrejši in najbolj učinkovit IPL doslej. Kaj naj rečem? Wow!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.