Prazniki so skoraj tu, prav to obdobje pred njimi pa je ponavadi namenjeno tudi planiranju naše božične in novoletne podobe. In čeprav bomo letos morda ostali doma, je tu na tisoče drobnih modnih detajlov, s katerimi lahko tudi povsem “domač” look popestrimo ter ga naredimo vsaj kanček glamuroznejšega, kot se pač za najdaljšo noč v letu to tudi spodobi. Poleg nakita in dodatkov lahko veliko storimo tudi s pričesko, kjer so ne glede na njeno obliko in barvo močno zaželeni raznorazni dodatki, ki v trenutku postavijo čudovito piko na i.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tudi tokratne praznike naj bodo ti lasni dodatki opazni in super bleščeči ali pa po drugi strani klasično umirjeni, a z noto prefinjene ženstvenosti. Sploh so znova močno priljubljene sponke z biseri, špange v metalnem lesku ter obroči vseh velikosti, oblečeni v lesketajoč se saten ali žamet, toplo volno ali delikaten til. Ogromno lahko storimo z dodatki, ki vsebujejo prefinjene kristale, kjer letos vlada multibarvni trend, torej kamenčki v različnih, predvsem zelo bogatih, intenzivnih tonih.

Pinterest
Pinterest

Seveda v prazničnem času, tako kot pri ostalem nakitu, ne gre zanemariti priljubljenosti določenih oblik in podob, za naše lase tokrat še posebej pentelj in snežink, vejic in božičnih drevesc, celo darilc in ostalih malih ljubkosti. To zimo so se trendi tudi na področju lasnih dodatkov predali lepotam klasike, zato ne pozabimo na veliko rdeče, zelene in zlate, pa tudi vzorcev, kot so tartan oziroma karo ter podobni.

Komentiraj