Potrebujete le volančke in rokave

Koktajl letošnjega poletja je skrajno romantičen in v resnici tudi enostaven:

  • volančki,
  • čudoviti rokavi,
  • dobra volja
  • in vaš čaroben nasmeh.
Vir: Pinterest

Štiri sestavine, ki jih prav gotovo že imate! O dobri volji in nasmehu ne dvomim, prav tako vas imam na sumu, da imate v omari tudi volančke in tiste večje, plapolajoče, napihnjene boho rokave, ki imajo sicer nešteto oblik in nekaj skupnega: so zelo opazni. Krajši, crop topi so sicer zelo majhni, a rokavi so tisti, ki jih spremenijo v čudovite mojstrovine. In tukaj so seveda tudi bluze ali obleke, vse na volančke in z rokavi, ki te skoraj pripeljejo v preteklost.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Ni kaj, topla sezona kar kliče po kosih, ki bi jih drugače težje nosile, pa tudi po dobri volji in občutku soli na koži. Ko vse skupaj pomešamo, že postanemo nekoliko bolj pogumne in si torej privoščimo nakup, ki ga drugače niti ne bi. In ker je to sezona popustov, bi rekla, da gre za kose, ki jih morate nabaviti prav zdaj! Obleka z volančki je lahko midi ali dolga, slednja je sicer nekoliko bolj dramatična, a prav gotovo ima svoj čar in jo boste zato tudi nosile. Boho rokavi pa vam bodo še dolgo delali družbo, tudi v jesenski sezoni, tudi s pleteninami, blazerjem ali usnjeno jakno.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Če ste ljubiteljice plaže, potem vedite, da so tovrstni kosi narejeni tudi za na plažo. Denimo bluze z rokavi lahko postanejo čudovito pokrivalo za kopalke, če so daljše, toliko bolje, in tudi crop top je kos, ki ga lahko nosite s spodnjim delom kopalk. Malo domišljije in videle boste, kako se je moda pravzaprav spremenila v nekaj zelo funkcionalnega in pametnega in prav je, da jo ženske ujamemo takrat, ko jo najbolj potrebujemo. Bela barva je na prvem mestu, tudi zato, ker je mnogokrat obogatena s čipko, zato so predlagani kosi čudoviti prav v tem odtenku.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

In za konec še to: če ste slučajno pred pakiranjem in pripravljanjem za dopust, potem sta obleka z volančki in bluza z večjimi rokavi kosa, ki bosta prav gotovo šla z vami na pot!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.