Povejte s špangico!

To področje me noro fascinira! Sploh ne morem verjeti, kako so špange in špangice preplavile naše garderobne omare ter omare v kopalnici. Pri meni so povsod. Najbrž tudi zato, ker vse prostore delim s Sofio in saj veste, kako je s tem: kakršna mami, takšna hči. A dejstvo je, da so špangice dobesedno omamile modne navdušenke, med katerimi sem tudi jaz, če pa imajo kakšen napis, no, toliko bolje.

Vir: Vogue
Vir: Vogue
Vir: Vogue
Vir: Vogue
Vir: Vogue

Naj vam samo namignem, da dizajnerske stanejo približno 700 evrov. Ne, ni pomota in ničli sta kar skupaj, ni samo ene … Noro? Jasno! A to je tudi jasen signal, kako veliki oblikovalci služijo z majhnimi stvarmi. Od Guccija do Chanela, vsi so si omislili svojo serijo špangic, za vse tiste, ki niste (še) dovolj nore, da bi za košček železa z umetnimi perlami potrošile pol plače, so tukaj tudi druge opcije, denimo H&M, Mango in Zara, ki so prav tako ljubke. Ok, Chanel napisa ne bo, a nič zato (mimogrede, ta na sliki stane 1170 dolarjev! Aaaaaaaa! No, ta črna in zlata “le” 710 dolarjev … morda vam dajo kaj popusta, kdo ve).

Vir: Vogue
Vir: Vogue
Vir: Vogue
Vir: Vogue
Vir: Vogue

Skratka! Logo manija je prisotna tudi v laseh in poleg imen znanih znamk so mi osebno všeč napisi kot so cool, love, girl boss in podobno. Od danes naprej si poleg sporočil na majicah lahko omislite tudi kaj za v lase!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.