Praznični dm beauty box

Ni kaj, v zadnjih letih so postali beauty boxi še kako popularni, konec koncev imamo tudi me, Glitter ženske, svojega, kajne? Ko pa teče pogovor o lepoti, je tukaj naš dm, ki je tudi letos poskrbel za čudovito darilo za vse ljubiteljice make-upa in lepega videza. Pa ne le to: dm beauty box je tudi popolno darilo za mamo, sestro, prijateljico in hčerko, saj po zelo dostopni ceni dobite kar nekaj kvalitetnih izdelkov, ki bodo poskrbeli za prazničen make-up. Tokrat smo vse osredotočene na oči in v tej čarobni škatli so izbrani izdelki za ličenje in nego po akcijski ceni 19,99 evrov. Popust v primerjavi z rednimi cenami je skoraj 50 %, tako da so izdelki na voljo v resnično ugodnem paketu.

Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm

V paket so položeni skrbno izbrani izdelki:

  1. Eveline Cosmetics serum za trepalnice, ki jih bo z izvrstnimi sestavinami negoval ter držal volumen še dolgo v novo leto.
  2. Make-up Revolution paleta senčil za veke bo z mešanico nevtralnih in bleščečih senčil poskrbela za iskriv pogled ter skrivnostno zasenčene oči.
  3. Seveda ne gre brez odlične maskare, zato je tukaj maskara Maybelline, ki ustvarja čudovite trepalnice, polne volumna.
  4. Da bo praznični make-up povzdignjen na novo raven, pa bodo poleg maskare poskrbele še Catrice umetne trepalnice za pogled, ki bo začaral vsakogar.
  5. V teh dneh vse okoli nas kar sije, zato je prav, da nekaj sijaja dodamo tudi svojemu obrazu z osvetljevalcem znamke Essence, ki pričara mladosten sijaj.
  6. Da bo nanos ličil še lepši, bo poskrbela Max Factor gobica.
  7. In ker silvestrskega poljuba seveda ni brez popolno naličenih ustnic, je v škatlo skrbno položeno še kremno rdečilo za ustnice dm lastne blagovne znamke trend IT UP (v škatli najdete naključno enega izmed treh precej podobnih odtenkov, ki pa so vsi zelo lepo nosljivi: 016, 036 ali 045).
Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm

Tudi sama sem ustvarila decembrski look, ki je ravno prav bleščeč in lepo poudari oči. Navdušila so me zemeljska senčila, serum za trepalnice in maskara, ki res postavi piko na i. Dm beauty box je res prikupno darilo za vse nas, ki smo pozorne na trende in v koraku s časom, saj v škatli najdete prav vse za te dni, najdaljšo noč v letu in nasploh za zimo.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.