Pred črno je tukaj jesensko siva

Če napišem, da je siva nova siva, je to super kliše, ki morda niti ne drži. Siva je pač lepa in od nekdaj nam je bila v mrzli sezoni všeč, predvsem namesto črne in predvsem takrat, ko se pojavi v rahlo srebrni različici. V tem trenutku ali bolje rečeno v pričakovanju globoke jeseni, si jo lahko prav gotovo omislite. Kombinirate jo lahko na različne načine, a za vas sem izbrala nekaj možnosti, ki so mi še posebej všeč.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Siva z belo (in biseri)

Klasična kombinacija, ki poskrbi, da je siva še bolj živa in bogata. Bela jo dejnakso odpre, zato si lahko omislite siv kostim in belo bluzo, lahko sive hlače in bel pulover ali obratno. Biseri dodajo piko na i, kot vedno.

Siva z roza (ker je tako romantična)

Zelo lepa in romantična kombinacija. Če vam je siva preveč mrtva ali umirjena, potem je tukaj roza, ki jo bo vedno poživila. Izberite prav baby roza odtenek, nežen in večen. Rezultat bo mladosten in svež, tudi s črnimi dodatki.

Siv kostim (must have)

V obdobju kostimov moram nujno izpostaviti sivega. Črnega že imate in srčno upam, da tudi svetlega. Siv je tisti, ki se nahaja točno vmes in je prav zato super dobrodošel. Hlače so krajše in širše, blazer je tajliran, vendar ne oprijet. Ne pozabite na tanek pas, lahko ton na ton ali kontrastne barve.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Siva midi obleka (pravi statusni simbol)

Preprosta, lahko s tankim pasom ali brez. Kombinirajte jo z dolgo pletenino, saj bo tako manj elegantna in res nosljiva vsak dan, tudi z bulerji ali supergami. Ni nujno, da obujete pete, a če se boste tako odločile, bo ta obleka popolnoma zaživela in ve boste zelo seksi.

Siva s karo vzorcem (da, še vedno)

Da ne bo aktualen samo tisti črno bel pepita, je tukaj tudi siva. Lahko jo kombinirate z rumeno in črno, lahko je siva in bela (izredno diskretna), lahko poskusite tudi s kameljo barvo. Če je siva dovolj svetla, gre praktično z vsem, celo z burgundy.

Vir: Getty Images
Vir: Getty Images
Vir: Getty Images
Vir: Getty Images
Vir: Style du Monde

Klasična, a nikoli dolgočasna, siva je preprosto lepa in ravno prav primerna za vse jesenske barve, ki nas bodo prav gotovo razveselile.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.