Prelep poletni crochet

Crochet ali po naše kvačkanje je to poletje resnično prevzelo krmilo nekaterih najelegantnejših in najbolj ženstvenih podob, kar jih lahko med smernicami najdemo ta hip. Gre za kose, ki kar izžarevajo boho romanco, zato nič čudnega, da je to ena najljubših stajling zgodb mnogih izmed nas. Te mesece torej kvačkan detajl najdemo čisto povsod, tako med oblačili kot tudi dodatki, popularen pa vse bolj postaja tudi med kopalkami in celo nakitom. Naj bodo pisani ali v snežno beli, crochet kosi torej dominirajo marsikateri dnevni in večerni podobi, sploh pa si ga moramo obvezno omisliti, ko gremo na morje, saj prav v družbi sonca, plaže in zagorele kože dobi tisti najlepši sij.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tu so torej kvačkane obleke vseh dolžin, super popularni so tovrstni topi, zgrešile pa ne bomo niti takrat, ko si omislimo takšne kratke hlače. Med dodatki razmišljajmo v smeri malih torbic, naglavnih elementov ter obutve, kvačkan pa je lahko tudi naš pas, naši uhani ali drobne zapestnice okoli rok in gležnjev. Zraven se najlepše podajo nekateri preostali must have elementi vroče sezone, torej slama, bambus, školjke, vrvi in mreža, pred vsemi pa tokrat stopa svila oziroma saten, predvsem v naravnih tonih, kot so blush pink, nude, rjava oziroma bronasta.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Kvačkana oblačila oziroma njihovi detajli so močno zaželeni predvsem zaradi svoje vsestranskosti, saj z ene strani delujejo zelo dodelano, prefinjeno, po drugi strani pa nudijo tudi udobje in odlično podlago za nekatere preostale, predvsem minimalistične kose tega poletja. Med obutvijo bi na primer tokrat predlagala sandale z vezalkami ali celo sandale s platformo, torbica naj bo pletena, za piko na i poskrbimo še za barvite nohte in eyeliner v turkizni ali modri, medtem ko naravno valovite lase umaknimo z obraza s pomočjo velikih špang in/ali opaznega obroča oziroma svilene rutke s pisanimi potiski.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.