Preobrazba klasične bele T-majice

Klasična bela T majica je eden ključnih modnih kosov, ki ne bi smela manjkati v vaših omarah. Je neverjetno vsestranska, saj pristaja skoraj na vse in vedno vam bo priskočila na pomoč, ko ne boste vedele, kaj obleči. Modni videz s T majico je odvisen od njenega kroja, materiala in lepe barve. Fashionistke pa prisegajo na T majico nove sezone, ki jo lahko vidimo dobesedno povsod ter sto in en način kako le-to nositi.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

T majica znamke Frankie Shop je tista, ki je poskrbela za nov pogled na ta brezčasen modni kos. In v hipu je postala hit in razprodana po vseh trgovinah, morda jo lahko najdete v kakšni drugi barvi, bele pa skoraj ni mogoče dobiti. Zmagovalni videzi, ki so jih preizkusile vse fashionistke, so T majica s podloženimi rameni in široke dolge hlače ter minimalistične visoke pete v nevtralnem odtenku. Za rokerski pridih pa poiščite spodnji del v usnju in ne pozabite plastenje nakita za piko na i. Za vsak dan pa posezite po denim hlačah (ta hip so modni bolj baggy modeli) in pasu, ki bo dodatno popestril opravo.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Kot sem že omenila, je prej omenjen top skoraj nemogoče dobiti v beli barvi. A nič zato, saj je veliko ostalih modnih znamk naredilo svojo različico tovrstne majice po še bolj ugodni ceni. Zelo lep približek tako na primer prodaja modna znamka Mango, pa tudi Zara se je z nekoliko višjim ovratnikom približala priljubljenemu topu. Nastygal in Felizist prav tako ponujata t majico s podloženimi rokavi. Na YouTube pa lahko najdete različne videe, ki vas po korakih vodijo, kako lahko takšen top ustvarite z nekaj spretnosti kar same doma.

vir: Frankie Shop
vir: Mango
vir: Zara
vir: Felizist
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.