Pri meni doma

Ni skrivnost, da sem velika ljubiteljica spodnjega perila, zato sem tudi oboževalka znamk, ki ponujajo čudovite komplete, oblačila za dom, pižame in v tej sezoni tudi kopalke. Navdušena sem nad novim sodelovanjem z znamko Women’s Secret, ker bi iz njihovega programa imela vse, brez izjem. Zame gre za brezhibne kolekcije, ki pa imajo samo eno šibko točko: težko je izbrati! Poletna kolekcija je sploh polna pastelnih odtenkov in njihov program pižamic, ki se prav hitro spremenijo v “homewear collection”, torej oblačila za dom, je naravnost čudovit.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Čeprav sem ljubiteljica potovanj in drugačnih kultur, v resnici zelo uživam doma; kot je značilno za rakico je dom moj sveti kraj, kjer se počutim popolnoma varno in uživam življenje na svoj način. Ta modna zgodba je nastala prav v domačem okolju: med rožami, blazinami, z Beatrice v ozadju ali naročju, ker pač ni želela iz kadra in se mi je zdelo, da je kar naenkrat postala del zgodbe. Pri osmih mesecih težko razume, da mora tu in tam biti pridna, jaz pa se ne znam upreti, ker bi se kar potopila v njen puhasti kožušček, ki povrh vsega diši po maski za lase … uganite, zakaj.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Zelo mi je všeč program s kratkimi hlačami, saj jih lahko kombiniraš z različnimi majicami, z rokavi ali brez, vse je obogateno z drobnimi cofi in tudi fantazije so si različne. Vzorcev je pač veliko, če pa niste za kratke hlače, si lahko omislite dolge. Ker imam doma kar nekaj njihovih kosov, naj dodam, da dolgo ostanejo brezhibni in se po pranju ne skrčijo, kar je zame zelo pomembno, ker nisem ravno majhna ženska.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Kolekcija Disney je prav tako posebna in pravljična. Izbrala sem serijo z medvedkom Pujem, ki spremlja popoldneve moje male Sofie in je zato postal tudi meni zelo pri srcu. Roza pižama z drobnimi motivi je neverjetno udobna, všeč so mi krajše hlače in tudi gumbi na zgornjem delu, ker tvorijo zelo lepo, zaključeno celoto. Tudi izdelava z logotipom je brezhibna in hlače imajo kuliso v pasu, tako da jih reguliram po želji.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Pri meni doma je vedno tako, kot vidite na slikah. Rože povsod, veliko sveč, pastelne barve za dobro voljo in še spomladanske dišave v zraku. Vedno imam občutek, da me dom 100 % odraža, tukaj sem samo jaz, brez mask in težav, ženska v svojem okolju, ki zelo uživa v mirnih trenutkih. Za to modno zgodbo sem izbrala tudi meni najljubše knjige ta hip: prepričana sem, da bi navdušile tudi vas!

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Brez kombinezona ne gre. Garfield je kriv, da je nastal ta zelo udoben model v v lososovi barvi. Takoj mi je bil všeč potisk na hrbtu in tudi udobnost me je v hipu prepričala. Vsi kosi, ki sem jih izbrala, so lahko prav ljubko oblačilo za takrat, ko ste doma in se nimate želje preobleči ali pa želite biti popolnoma svobodne. Sama nisem ljubiteljica sivih trenirk in nasploh želim, da so oblačila, ki jih nosim doma, prav tako lepa ter ne sprana ali stara. Podobno velja za pižame in spalne srajce.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Skratka Women’s Secret me je že zdavnaj prepričala s programom, ki jemlje dih, in tudi dodatki, kot so copati, toaletne torbice, po novem tudi dišave, sončna očala, elastike za lase, uhani, torbe in klobuki. Vse je na svojem mestu ter kot sem omenila na začetku članka: težko je izbrati! In naj dodam še majhen, a resnično ne nepomemben detajl: te stvari me naredijo neskončno srečno in naj še kdo reče, da moda ne more biti tvoja najboljša prijateljica, ker mene prav poboža po duši.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

6 komentarjev

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.