Prihajajo čudovite bunde v vseh barvah

Če ste v tem trenutku v iskanju prave bunde, vam lahko pomagam. Pred kratkim je namreč prišla do mene čudovita ženska prehodna jakna Navahoo, ki me je že začela prijetno greti. Bela, elegantno-športna (vem, da besedi v resnici ne gresta preveč skupaj, a bela barva je zame vedno sinonim elegance, bunda pa zna biti zelo športen kos, čeprav je v tem primeru vrhunska za prosti čas in ne le s kavbojkami). Lahka (tudi to se mi zdi zelo pomembno, ker jo z lahkoto nosim in vzamem s sabo), ravno prav tajlirana in dolga tako, da me res ne zebe. Čeprav so v modi tudi daljši modeli, menim, da so krajše ženske zimske jakne veliko bolj uporabne. Podobno je s plašči: dolg je zelo sofisticiran, a ne najbolj udoben takrat, ko vozimo. Torej malo pomislite na življenjski slog, ki ga imate, in sklenite kompromis med praktičnostjo in eleganco.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Na spletni strani www.urban-babe.si sem našla še veliko drugih modelov in vsi so po svoje zanimivi. Zelo so me prepričale kapuce, obrobljene z umetnim krznom, in barve letošnje jeseni: bež, rjava, črna, gorčična, rdeča, temno modra. Zanimivi se mi zdijo kontrastni robovi, ker tovrstne jakne zelo popestrijo in dodajo piko na i. Ker sem naročila svojo bundo po spletu, moram povedati, da je prišla zelo hitro in v tem primeru gre prav za vrhunsko spletno prodajo. Moj nasvet je, da v kolikor niste za zelo oprijeto, temveč bolj za udobno, naročite svojo bundo v večji številki, saj boste tako z lahkoto pod njo nosile puloverje in debelejše majice. Samo za informacijo, jaz nosim številko M.

Vir: www.urban-babe.si
Vir: www.urban-babe.si
Vir: www.urban-babe.si
Vir: www.urban-babe.si
Vir: www.urban-babe.si
Vir: www.urban-babe.si
Vir: www.urban-babe.si

Na njihovi spletni strani najdete tudi zelo barvite modele, od zlate in rdeče do zelene in rumene. Vsaka je po svoje zanimiva, svetli modeli pa so vsekakor primerni tudi v kombinaciji z elegantnejšimi kompleti ali bluzami. V obdobju kostimov, ki so mnogokrat prav bele ali krem barve, zna biti dobra kombinacija prav bunda ali plašč, ki je lahko eleganten in volnen, lahko pa je tudi toplejši in podložen. Marikoo in Navahoo, najbolj priljubljena modela bund, sta dejansko posebna že zaradi dizajna in oblike; če temu dodamo barve, ki jih lahko izbrete tako, kot želite, saj jih je res veliko, potem bi rekla, da tukaj lahko vsaka ženska najde pravo bundo zase.

 

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

5 komentarjev
 1. Zelo lepa bundica in res je elegantno športna. Čisto prav si jo poimenovala. Krasna je s črnimi detajli. Je pa čista resnica, da so bele bunde-puhovke kar velik zalogaj za pranje. Tudi sama imam belo, ravno za ta čas. Imam pa kar kilometrino z vzdrževanjem puhovk, s pranjem in sušenjem, da je po pranju spet enaka novi. Sem že reševala bunde nečakinjam pa mami… Najbolj me je strah pudra na njej zato zelo pazim, da imam primerno rutico, da jo zaščitim.
  Vso srečo nama želim, da bosta dolgo lepi in naju prijetno greli!
  Zelo si lepa!

 2. Živjo Lorella.
  Te bunde sem lani naročila na spletu Army shop.si Babe
  Super so. Enostavno pranje in tople. In….seksi
  Sem kar tri enake bunde z različnim barvami vzela. Črna, temno modra in bela.
  Zelo zadovoljna.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.