Prihajajo grde pete

Moj namen ni, da bi koga užalila, daleč od tega, a se že pol ure matram z naslovom članka in zdi se mi, da je ta najbolj primeren. Sicer, saj veste, moda je stvar okusa in verjamem, da se bo našla tudi kakšna, ki bo čisto navdušena nad novimi modeli pet, a jaz nisem ena izmed teh. Žal je tako, da jih gledam že mesece in mesece in se še vedno nisem sprijaznila. Komaj sem se navadila na kitten heels, ki so bile prav gotovo velik zalogaj zame, ki ljubim visoke in tanke pete, in že so tukaj novi modeli, prav nič privlačni in še najmanj ženstveni.

Neous via Netaporter
Rosetta Getty via Netaporter
Bu Far via Netaporter
Louboutin via Netaporter
Givenchy via Netaporter

Majhne in debele pete so še najmanj boleče, ok, izgledajo narejene za starejše ženske, a so še vedno boljše od tistih tankih, zvitik, štrlečih, z žogo, plexijem in še kaj bi se našlo. Mislila sem, da je čevelj tukaj zato, da polepša žensko stopalo, zdaj pa samo še razmišljam, kakšno je sporočilo kreatorjev in mode nasploh, saj ga ne ujamem. Pa vendar, da ne bom preveč kritična, saj kot veste to ni ravno moja vloga, moram reči, da so nižje pete udobne in vsekakor bolj stabilne, pa tudi primernejše za takrat, ko stojimo ves dan. Tukaj bi me zanimalo še moško mnenje, saj je “močnejši” spol do sedaj vrtel oči pred balerinkami, zanima me, kaj bodo rekli zdaj.

Malone Souliers via Netaporter
Sanderson via Netaporter
Prada via Netaporter
Cult Gaia via Netaporter
Alex Birman via Netaporter

Skratka, o ženstvenosti ni ne duha ne sluha. In, ok, Petra mi je rekla, da si je kitten hills omislila Brigitte Bardot in tega nisem vedela, saj sem bila prepričana, da jih je lansirala Audrey, zato sem jih nekoliko lažje vzela za svoje. Kaj pa ti modeli? Najbrž se preteklost ponavlja in najbrž je tako, da se bo kakšen tudi prijel, a vseeno upam, da je Christian Louboutin imel samo slab dan in je zato narisal model, ki malo spominja na sandale za ježe, saj veste, tiste, ki smo jih nosile v mladih letih v Istri. Vsakemu se zgodi, zato mu tudi oprostim, seveda v upanju, da bo naslednja kolekcija nekoliko bolj … normalna.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

6 komentarjev
  1. Draga Lorella:),
    Hahhaa..to je pa tema zame:), tudi jaz ne prenesem teh grdih pet…res ne …nikoli!!!! Namen petk je ravno v tem, da so lepe..da polepšajo nogo…vsaj zame…in tudi moj mož se tukaj 1000% strinja…hvala Bogu:)…..pa upam da jih bo čim manj:),
    Objem
    Karin

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.