Prihajajo jesenske barve lakov za nohte

Ker so naše roke vedno tako izpostavljene, je logično, da nam kozmetična industrija v tem smislu zelo pomaga. Laki za nohte so torej postali ključnega pomena in se seveda spreminjajo glede na sezono. Tako so pri Chanelu že lansirali jesensko linijo, ki dokazuje, kako je september pravzaprav prehodni mesec: z eno nogo smo še poletne in na dopustu, z drugo pa jasno zatopljene v svet dela in obveznosti. Laki torej ohranjajo nude tone, ki smo jih občudovali že poleti, hkrati pa so tukaj nove rjave in temno rdeče barve, nepogrešljive takrat, ko je zunaj hladno.

Chanel
Chanel

Vse deluje polno in intenzivno, četudi gre za svetle odtenke, je tekstura laka zelo gosta in prekrivna. Med rjavo in burgundy pa so novi, opečnati, posebni odtenki, ki bodo super na kratkih nohtih, saj bodo lepo poudarili roko. Mlečne različice so rahlo roza-oranžno obarvane, rezultat pa ostaja povsem nevtralen in naraven, kot nam je všeč. Jesen še ne obeta drznih odtenkov, ki smo jih opazili lani: še vedno smo brez temno modre, gosto zelene in intenzivno vijola, a seveda je to povsem stvar okusa. Tudi izbira laka je povsem individualna stvar.

Laki za nohte Chanel Les Accords, poimenovani po kolekciji, v kateri so nude in naravne barve zaščitni znak, se popolnoma prilagodijo vsakemu tonu kože. S treznim in diskretnim šarmom so ti laki tudi odlična ideja za poročne nohte za neveste, ki se bodo v naslednjih mesecih odpravile pred oltar!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.