Prihajajo nogavice in nogavičke

Tokrat nekaj o tveganem področju, kot je tisto, ki svetuje kratke nogavičke in odprte sandale ali pač nogavice z elegantnimi čevlji. Zanimivo, kako je ta kombinacija vedno top uspešna v katalogih ali v sklopu poulične mode, v realnem življenju pa zna izgledati prav bizarno. Sama sem nekajkrat poskusila, bolj za šalo, in nisem prišla dlje kot od spalnice do dnevne sobe … Še tako sem se bala, da me je slučajno kdo opazil. Izjema so zelo tanke nogavičke iz lureksa, ker jih lažje nosimo, vse ostalo je … saj veste, star okusa!

Vir: Style du Monde
Vir: Style du Monde
Vir: Style du Monde
Vir: Style du Monde

Ampak moda gre te dni še dlje: nogavičke so noro barvite, zelo vpadljive in udarijo čisto mimo, celota je seveda bizarna in marsikdaj tudi na meji dobrega okusa. Kot najbrž veste, obožujem modo, vseeno pa mislim, da marsikdaj pretirava. Nogavičke torej da, a ne ravno vse in ne ravno povsod. Poleg tega trenda pa prinaša jesen tudi dolge, hlačne nogavice in ponovno je tako, da bomo priča valu, ki s seboj prinaša seksi in ženstveno noto, s čipkami, pikami in mrežami. Prav slednje so doživele neverjeten revival in so zdaj še kako aktualne!

Vir: Style du Monde
Vir: Style du Monde
Vir: Calzedonia
Vir: Calzedonia

Med vodilnimi znamkami je priljubljena Calzedonia, ki je poleti navdušila s kopalkami, zdaj pa so na vrsti legice in hlačne nogavice. Našli boste črto na zadnji strani, pentlje, lureks in bleščice, pa tudi razigrane modele, denimo z Miki Miško, bodisi v kratki ali dolgi različici. Stvar okusa torej, a rekla bi, da so letošnje nogavice tako bogate in raznolike, da potešijo vse okuse, tudi najbolj zahtevne. Osebno ostajam pri klasiki: zdi se mi, da je ravno krojeno krilo z visokim pasom v kombinaciji s fatalnimi hlačnimi nogavicami še vedno smrtonosno orožje, ki ga ni moč spregledati. In res je, ženstvenost je tudi v nogavicah, ki jih nosimo, predvsem pa v tem, kako jih nosimo.

Vir: Calzedonia
Vir: Calzedonia
Vir: Calzedonia

Če ste torej pri volji, se le poigrajte s trendom nogavic, saj obeta veliko ljubkega.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.