Prijazno darilo za ženske

Nimam kaj, make-up me od nekdaj privlači in če dobim kaj novega, sem vedno vesela. Priznam, da tega ni nikoli dovolj in zdi se mi, da smo si ženske na tem področju dokaj podobne. Če je barvito, lesketajoče in kvalitetno, nas pač pritegne. Med lepimi lepotnimi seti, ki so aktualni te dni, so tudi beauty box škatle, ki jih najdete v dm-u. Na voljo sta dve, jaz pa sem izbrala zlato, ki vsebuje res veliko koristnega in dobrega, zdaj pa je lepotni paket tudi na popustu (stane 22,99 €), zato vam ga toplo priporočam.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Zlati paket, s pomočjo katerega sem se tudi namazala, vsebuje:

  1. REVOLUTION PRO New Neutral – paleto senčil za veke 
  2. L’oreal Paris Karl rdečilo za ustnice, odtenek Karismatic 
  3. Maybelline Color Showlak za nohte, odtenek 006 
  4. Max Factor Creme Puff kompaktni puder, odtenek 05 translucent 
  5. Deborah 24ORE Instant Maxi Volume – vodoodporno maskaro 
  6. Essence the highlighter – osvetljevalec 
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Vsi izdelki so odlično izbrani in zelo koristni za dober make-up. Paleta Revolution Pro New Neutral pa je zmagovalna, ker imate na enem mestu vse barve za dnevni ali večerni make-up in so zelo obstojne. Jaz jo uporabljam že nekaj časa, saj sem jo imela tudi poleti, zato lahko potrdim, da so barve zelo pigmentirane in dobre. Če ste za močne odtenke, potem jih lahko nanesete z mokrim čopičem, da bo rezultat popoln.

Foto: Zen
Foto: Zen

Všeč mi je, kako so v dm-u poskrbeli, da bodo zimski meseci obarvani z glamuroznimi odtenki, ki so na voljo v dveh luksuznih lepotnih paketih. dm lepotni paket po praznični ceni se mi zdi prav popolno darilo tako za vas kot vaše najbližje.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.