Pripravimo prostor elegantnim hlačam do kolen

Kratke hlače so svoje mesto v samem vrhu trendov nekako našle prav lansko ali verjetno še kako pomlad nazaj in vse kaže, da so si svoj obstoj izborile tudi to toplo sezono. Lahko bi rekli, da kar zasluženo, sploh zato, ker so od športnih modelov, kjer ne gre pozabiti tistih močno vprašljivih kolesarskih, prestopile k precej elegantnejšim, kjer ne manjka finih materialov ter predvsem širokega kroja. Gre torej za kos, ki bo izredno nosljiv tudi v vlogi poslovnega looka, predvsem pa bomo z njimi lahko lepo nadomestile midi krilo.

Vir: Vivaluxury
Vir: Vivaluxury

Naj gre za komplet z blazerjem ali pa povsem samostojno oblačilo, široke hlače do kolen predstavljajo super modno izbiro letošnje pomladi. Med barvnim naborom bodo seveda glavni predvsem primerki v beli, črni in rjavi, pa tudi v temno modri in nude, zagotovo pa bomo še modnejše takrat, ko bomo posegle po vpadljivejših tonih, pa naj bodo to zelo kričeči, kot sta recimo rdeča in pink, ali pa zelo omiljeni, pastelnih, kjer to leto glavno vlogo igrajo barve morske deklice, torej zbledela zelena, modra in podobne.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Takšen kos po pravici rečeno ob sebi zahteva petke, saj lahko sicer naše noge kaj hitro izgledajo krajše in širše, kot pa sicer. Že res, da lahko največje fashionistke zraven obujejo tudi bele superge, pa vendar priporočam, da raje ciljamo na klasične sandale s paščki in vrvicami, morda mules ali slingback midi petke, v hladnejših dneh pa celo preproste, pa vendar tako zelo modne škornje. Med topi priporočam predvsem tanjši puli, razkošno, boho bluzo ali celo crop top (za tiste s popolnoma ravnim trebuščkom), vsekakor pa takšnemu IT kosu pripadajo tudi bele srajce v sodobnejši izvedbi.

Oscar de la Renta
Tibi
Ganni
Valentino
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.