Pripravljena na poletje

Veste, kako sem te dni, z eno nogo v avditoriju v Portorožu, v pričakovanju mojih ljubih Melodij morja in sonca, z drugo na pomolu, da ujamem čim več lepih žarkov in dobre energije, ki sem jo skozi leto zelo pogrešala. Poletje je nedvomno takšen čas, ko se življenje upočasni in postanejo stvari nekoliko bolj lahkotne. Slečemo obleke, uporabljamo manj ličil, spustimo lase in najdemo same sebe. Tako tudi jaz, na lesenih pomolih, ki me vedno spominjajo na brezhibne trenutke in druženje s prijatelji, odkrijem nov smisel vesolja. Z najljubšo knjigo, sončnimi očali in nekaj dodatki ustvarim novo zgodbo, ki močno diši po magičnem začetku.

Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm

Te dni v dm-u najdete ekskluzivno poletno kolekcijo znamke SUSNYARA, ki je nastala v sodelovanju s priznano slovensko oblikovalko Nino Šušnjara. Pod vodilom kampanje #ModernaNaPlaži so tukaj poletni izdelki, ki jih prav na plaži potrebujemo za dober stil. Veste, kaj mi je noro všeč? Odtenki bež barve, ker je to najbolj naravna in hvaležna barva ta hip, elegantna in večna, prava za na plažo, a tudi za vsak dan, denimo v kombinaciji z belo, črno, vojaško zeleno ter seveda z vsemi pastelnimi odtenki, ki vedno dišijo po poletju. Kolekcijo lahko kupite v kompletu, lahko pa si omislite tudi posamezne kose, a količine so omejene, zato je treba pohiteti. 

Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm

Izredno zanimiva je torba, ki jo lahko nosite na različne načine. »Želela sem si ustvariti večnamensko torbo”, pravi Nina, in nadaljuje “Torbe za na plažo imajo po navadi fiksno dolžino ročajev, če pa se lahko krajšajo, so večinoma iz materialov, ki se nam zarežejo v kožo. To zna biti velikokrat neprijetno, še posebej, ko je koža zagorela od sonca”. Velika hobo torba v nežnih zemeljskih tonih po zadnjih modnih smernicah je iz posebnega mehkega materiala z všitim notranjim žepkom. Primerna je tako za na plažo kot tudi za v mesto. Torbo lahko zavezujemo in prevezujemo na različne načine in dolžine. Temu pa lahko poljubno dodamo lesene zapestnice. Gre za popolnoma nov trend, ki zna zelo dobro popestriti vašo podobo: eno zapestnico lahko zavežemo na torbo, drugo nosimo na roki, lahko pa tudi na vsaki strani torbe eno, obe na eni strani ali pa enostavno brez.

Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm

Kolekcija vključuje naslednje izdelke:

 • SNYR hobo torba 22,99 €
  Velika hobo torba zadnjih modnih smernic iz posebnega mesh materiala z všitim notranjim žepkom.
 • SNYR brisača za na plažo 19,99 €
  Zelo velika kvalitetna brisača z obojestranskim potiskom.
 • SNYR zapestnica bukev 4,99 € in SNYR zapestnica bor 3,99 €
  Dve različni leseni zapestnici, za na torbo in za na roko.
 • ZNIŽANA CENA KOMPLETA: 39,99 € namesto 49,96 € (ob aktivaciji spletnega kupona in
  predložitvi dm Active Beauty kartice)
Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm

Veliko pišem o tem, kako smo lahko modne tudi na plaži in včasih s kančkom domišljije in dobro voljo lahko naredimo vse. Jaz sem uživala na obali, lesenem pomolu, v pliseju in z modnimi dodatki, ki so mi ponovno potrdili, kako noro dobro je biti ženska. 


Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
 1. Bela , bež in plise… seveda še ženska, ki to zna nosit..zmagovalna komninacija. Z leti si samo še lepša in bolj čudovita.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.