Pripravljena na poletje

Ni kaj, se zelo veselim poletne sezone in dopusta, morja in sonca, možganov na paši in trenutkov, ki jih tako hitro ne pozabiš. Poletje je moj čas in vedno je tako, da me to obdobje spravi v dobro voljo, saj poleg tega, da odvržem vsa nepotrebna oblačila, odvržem tudi nepotrebne misli in se tako začne obdobje čiščenja, miru in lepega. V vsem tem me moda seveda spremlja kot zvesta prijateljica, ki ne zna razočarati, v tej sezoni pa je še posebej barvita, razigrana in noro lepa. Tudi letos je Women’s Secret moja izbira, saj v njihovih trgovinah najdem vse, kar potrebujem za lepe trenutke; pižame in spalne srajce, kozmetične torbe in copate, sončna očala in dišave, neverjetno lepe kopalke (enodelne so letos v ospredju in sem se v njihove modele prav zaljubila), spodnje perilo in še kup kosov za na plažo. Izbrala sem nekaj kosov iz nove kolekcije, ki me navdušujejo in zdi se mi, da tvorijo odličen stil. Želela sem jih kombinirati tudi z vrhnjimi oblačili, kot dokaz, da lahko postanejo kopalke dodatek, ki ga nosimo tudi čez dan, denimo s kratkimi ali dolgimi hlačami, krilom in celo blazerjem. Mornarski stil me navdušuje, te enodelne kopalke pa so me kar poklicale.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Seveda sem tudi za bikini kopalke, ki so letos nekoliko manj  v ospredju, a jih še vedno moram imeti. Izbrala sem bele z barvitimi dodatki in cofi, ki ostajajo pravi hit poletja. Ta model ponuja tudi oblekico v istem stilu, kot pokrivalo za na plažo. Všeč so mi te rešitve, da se ne počutimo preveč gole in smo hkrati tudi modne. Zelo udobne hlačke lepo poudarijo figuro; s pomočjo trakov na bokih jih lahko spustiš ali nosiš višje, jaz sem izbrala sredino, ker je zame najlepša.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

In še kos, ki me je zelo navdušil, kombinezon. Zelo mi je bil všeč ta živahen potisk in tudi v tem primeru je tako, da ga lahko nosiš s kopalkami ali samostojno, kot dnevni kos z natikači, ali jkot večerni kos z visokimi sandali. Material je jersey, zato gre za izredno udobno tkanino, ki mehko pada in nič ne ovira; širši kroj omogoča uporabnost in udobje, skratka zame je bil popoln! V poletni kolekciji Women’s Secret sem sicer našla še veliko kosov in vsak mi je bil po svoje zelo, zelo všeč. Kot rečeno že prejšnjič, srčno upam, da odprejo podajalno tudi na obali, saj menim, da se je ne bi edina veselila!

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

6 komentarjev
  1. Zelo lepo in sproščeno poletno, draga Lorella. Enkratna ste in vse izbirate zelo tenkočutno in prefinjeno. Hvala in lep pozdrav na Primorsko !

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.