Pripravljene na obilico usnja

Med opazovanjem modnih revij vseh večjih oblikovalcev je mogoče opaziti, da so si bili enotni pri določenih trendih, ki jih ni mogoče spregledati. Usnje je eno izmed najbolj zaželenih in tega bomo lahko videli v obilici. Vladalo je v črni barvi, a navdušilo nas je tudi v drugih barvah, od rdeče, zelene, rjave do modre. Omislite si ga lahko od glave do pet ali pa le posamezen kos. IN so vrhnji kosi, različne jakne in trenč plašči.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Svoj moment imajo tudi usnjene hlače, te so največkrat baggy, širše in odlično pristajajo na nizke ter visoke pete. Usnjena krila prav tako dodajo posebno noto in nosile jih bomo s pleteninami, športnimi jopicami in blazerji. Klasično srajco pa lahko zamenjate za usnjeno in jo nosite na jeans za vsak dan. Ljubiteljice oblek si slednjo omislite v usnju, pravi hit so usnjene wrap obleke, ki lepo poudarijo postavo ter atribute.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Kot že prej omenjeno se ni treba držati le črnega usnja, saj modne smernice napovedujejo pravo mavrico usnjenih modnih kosov. In matchy-matchy videz je še tako zaželen, fashionistke so skombinirale usnjene hlače z usnjeno srajco in podoben učinek lahko dosežete tudi s kombinezonom. Fashionistke pa prav tako prisegajo na usnjene modne dodatke, ki lepo popestrijo kakršnokoli opravo, ne glede na priložnosti.

vit: Zara
vir: DSTLD
vir: Theory
vir: Missguided
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.