Pupa Milano: čudovita linija ličil za 365 dni v letu

Ko sem bila mala deklica in smo z družino živeli med Bologno in Koprom, sem zelo uživala, ko smo bili v Italiji. Bologna je res modno mesto z bogato kulturo in tamkajšnje ženske so, z eno besedo, prave lepotice. Vedno se mi je zdelo, da imajo smisel za estetiko in skupaj z mamo sva občudovali izložbe, sejme na odprtem ter seveda tudi lep make-up. A da ne bom predolga, ta uvod ima svojo zgodbo, ker ne bom nikoli pozabila svoje prve make-up palete s srebrno in turkizno barvo, sijajem za ustnice in rdečilom za lička: Pupa. Ta znamka je bila od nekdaj sinonim za ženske in za res čudovite palete, ki sploh v božičnih mesecih postanejo tako aktualne. Pupo sem skozi leta vedno nosila in vsakič, ko jo zagledam, me preplavijo spomini … Zdi se mi, da je tista mala Lorella še vedno tako noro živa.

Foto: Zen za Pupa Milano

Danes vam predstavljam prav make-up, ki sem ga ustvarila z ličili Pupa Milano; najbrž veste, da je znamka prisotna tudi pri nas in že od samega začetka žanje uspehe. Ponuja nam odlično razmerje med kvaliteto in ceno, plus so tukaj neprestano novi trendi, barve, palete senčil, maskare in res noro dobri svinčniki za oči in ustnice. Mimogrede, moder svinčnik za oči, ki ga vedno izpostavljam v svojih stajlingih, je prav Pupin.

Foto: Zen za Pupa Milano
Foto: Zen za Pupa Milano
Foto: Zen za Pupa Milano
Foto: Zen za Pupa Milano

Poigrala sem se z roza odtenki palete, dodala malo zlate in kanček vijolične maskare, kar čez črno. Ta paleta maskar je vrhunska: modra, zelena, vijola, črna in rjava, vse barve so super, zelo izrazite in obstojne. Za še boljši učinek je vedno dobro, da namažemo spodnje trepalnice, saj se tako tudi oči nalezejo barve, ki smo jo uporabili ter so posledično bolj poudarjene. Nisem uporabila pudra, temveč BB kreme, ki so že nekaj časa hit in sploh poleti dobro pridejo do izraza. Takrat se mi zdi smiselno, če opustimo težke pudre za teksture, ki so nekoliko lažje. Naj še izpostavim čudovite lake za nohte, res jih imam veliko, v vseh barvah, med katerimi se znajde celo modra, a ostajam zvesta mlečnim odtenkom, ker so preprosti, elegantni, večni ter mi podarjajo občutek urejenih rok, kar mi je neskončno všeč.

Foto: Zen za Pupa Milano
Foto: Zen za Pupa Milano
Foto: Zen za Pupa Milano
Foto: Zen za Pupa Milano

Kot običajno me Pupa Milano ni razočarala in tudi tokrat sem, s pomočjo top izdelkov, ustvarila lep make-up za vsak dan. In P.S.: v petek pride še nagradna igra. 🙂

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.