Razkošno in odštekano

Tako nekako bi lahko opisali večino tokratnih trendov, ki drzno posegajo po nekaterih najvpadljivejših kombinacijah tako med barvnim kot materialnim in oblikovnim izborom. Poleg razkošnih bluz, ki jih krasijo visoki ovratniki s pentljo, prosojni, bleščeči in čipkasti detajli ter napihnjeni rokavi, so super modni ta hip tudi asimetrični suknjiči, z velikimi žepi in opaznimi gumbi, pa tudi hlače s super visokim pasom in balonastimi hlačnicami, mini krila z nenavadnimi detajli ter dolge, maksi obleke, kjer ne manjka boho pridiha. Razkošnost in odštekanost se močno oprijema vseh vrhnjih kosov, sploh dolgih plaščev in jaken iz umetnega krzna, zanimivi ostajajo oversize puloverji in puliji, bohotno pa seveda nenazadnje delujejo skoraj vse letošnje pletenine.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Ko je govora o opaznih kosih, potem se to jesen in zimo ne gre izogniti tako rekoč vsem dodatkom, ki na tak ali drugačen način poskrbijo, da jih zaznamo že na prvi pogled. Res je, da je to hladno sezono veliko govora tudi o minimalizmu, o nevtralnih tonih in monokromatskih videzih, pa vendar lahko do danes že ocenimo, da vse bolj zmagujejo kričeči, skoraj kičasti outfiti. In bolj ko se bližamo zimskim praznikom, vse bolj tudi naš look postaja bohoten, s kančkom več poguma ter z mislijo izven vsakdanjih okvirjev. Zahvala gre seveda tudi poplavi bleščic in metalnega leska, pa tilu in svili, čipki in skratka vsemu, kar izzove naš pogled.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

V omenjeni razred seveda sodijo tudi intenzivne barve te jeseni in zime, sploh tiste, ki spominjajo na dragulje, toni, ki ostajajo super nežni, pa tudi neon zelena, rumena in pink so tokrat že zavzele svoj modni prostor. Označba “razkošno in odštekano” pripada tudi letošnji obutvi, sploh gležnjarjem, ki se v isti sapi ozirajo po zelo grobem in hkrati super kičastem, prav tako ne gre zanemariti trenda kavbojskih škornjev, velik statement efekt pa lahko dosežemo že s salonarji, kjer seveda ne manjka divjih petk, kristalov in mrežic, živalskega vzorca, leska in še česa.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.