Različni načini zavezovanja pasu

Pas je pač pas, boste rekle. Deloma se strinjam, a deloma tudi ne. Pas je predvsem dodatek, ki poskrbi, da smo vse ženske ženstvene. Oblika našega telesa pride do izraza prav s pomočjo pasu, zato je kar dobro, če mu posvetimo malo več pozornosti. Če ste za usnjene, verjetno ne boste prav veliko eksperimentirale, saj imajo tovrstni pasovi zaponko, torej jo zaprete in je zgodba končana. Sicer pa boste v tem trenutku naprodaj našle veliko hlač, ki imajo v pasu pentljo in to lahko zavežemo na različne načine.

Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty

Lahko je prav navadna in tradicionalna pentlja, lahko ima samo eno uho, lahko je prav vozel – dvojni ali enojni, lahko vse skupaj zavežete na hrbtnem delu (kar velja denimo tudi pri plaščih in trenčih). Verjemite ali ne, stilisti imajo zelo posrečeno roko za tovrstne vozle in jih znajo postaviti na pravo mesto. To pomeni, da bodo vedno izgledali vrhunsko, hkrati nonšalantno, kot bi se po pomoti zgodili … a temu ni tako.

Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty

Pri svetlih barvah bodite še posebej pozorne, saj so pentlje in vozli še bolj vidni. Za piko na i lahko dodate kakšno lesketajočo se broško, ki bo lepo zaključila pas. Meghan Markle nedvomno obvlada vse pasove in paščke, ki jih neprestano nosi, so pa bili del njenih outfitov tudi med nosečnostjo, kar se mi zdi zelo zanimivo.

Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty

Za to, da malo bolj eksperimentirate, potrebujete le pas, ki je nekoliko mehkejši. Lahko pa si omislite kaj kontrastnega, kot je pas iz satena, ki bo celi podobi dodal več elegance. Podobno velja za žamet, sploh zdaj, ko se bliža praznični december.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.