Rdeče in rožnate ustnice ostajajo velik lepotni trend

Nova sezona pomeni nove trende, a nekatere modne in lepotne smernice ostajajo v samem vrhu priljubljenosti ne glede na letni čas. Eden takih so zagotovo rdeče ustnice, ki pa se jim letos v vsej svoji lepoti pridružujejo še rožnate, najlepše prav spomladi. Tokrat se namreč lepotni trendi posvečajo predvsem ženstvenosti, čutnim ustnicam, ki se zgledujejo po bujnih cvetovih vrtnic. Odtenki so močni, opazni in izredno zapeljivi, pa naj gre za klasično rdečo ali pa mladostno pink šminko.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Ponovno si bomo drzno našminkane ustnice privoščile tako ob dnevnih kot večernih outfitih, medtem ko bo preostali make-up videz povsem prilagodljiv posameznemu okusu. Pomlad bo najlepša v naravnih, nude tonih, na očeh pa lahko uporabimo tudi pop odtenke, kot so močna rumena, turkizna, vijolična ali pa modra. Kot navdih naj služijo 80. ali še raje 90., hkrati pa ne pozabimo na dotik highlighterja ter karseda popolno podlago. Ustnice naj torej delujejo sočno, mladostno in romantično, bolj kot mat pa se med trende vrača gloss lesk, ki za piko na i prispeva še metalni oziroma glitter lesk.

Pinterest
Pinterest
Estee Lauder pomlad 2018
YSL pomlad 2018

Rdeče ali roza ustnice so odlična izbira poleg must have kosov letošnje pomladi, kot so recimo blazerji in hlačni kostimi, tanjši puliji in topi z volumnom, sploh pa so vrhunec elegance letos lahkotne bluze z visokim ovratnikom, volančki ter napihnjenimi rokavi.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.