Rjava in črna sta lahko odlični prijateljici

Ali lahko oba odtenka, ki veljata za nevtralna, nosimo skupaj? Da, vendar z nekaj majhnimi stilskimi pozornostmi. Z začetkom hladne sezone napoči čas, da pobrskamo po svoji garderobi ali pa se posvetimo nakupovanju, da osvežimo videz in se prilagodimo padcu temperatur. Kombiniranje kosov za ustvarjanje novega outfita je lahko zabavno in ustvarjalno, lahko pa je tudi mučno in zahtevno, če imamo dvome in pomisleke. Pri kombiniranju je dobro, če smo previdne in damo prednost najprej barvam, a tukaj je vseeno zanimiva kombinacija, ki jo marsikdaj spregledamo: črna z rjavo.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Previdno je treba pristopiti k črni barvi, zlasti ko jo kombiniramo z modro ali rjavo. Če modra ni pretemna, gre lepo s črno, kar nas je naučil tudi Giorgio Armani, za rjavo pa se pogosto zmotno misli, da se lahko brez velikega truda nosi v vseh njenih odtenkih, skupaj s črno. Čeprav velja za posebej težko kombinacijo, je pomembno vedeti, da se rjava pri denimu odlično poda k črni. Črne kavbojke zlahka kombinirate z rjavim zgornjim delom. Upoštevati je treba tudi to, da pri kombiniranju obeh barv in z željo, da bi se črna in rjava dobro ujeli, odtenek rjave nikoli ne sme biti pretemen, sicer se med obema odtenkoma ne bo ustvaril kontrast.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Rjava ima veliko tonov in odtenkov, od zelo temno rjave do svetlejših odtenkov bež in peščene. Rjava barva je lahko res popolna kombinacija s črno, kar dosežemo tudi s pomočjo pravih dodatkov, kot so torba, pas in čevlji. Pri svetlo rjavi si lahko omislite bež šal na črni majici ali peščeno srajco v kombinaciji z elegantnimi črnimi hlačami, lahko pa tudi klasični trenč v kamelji barvi na črni obleki. Sama sem se poigrala s čokoladno rjavo in črno za komplet, ki v celoti deluje svečano in elegantno, kar mi je bilo všeč. Prav tako bi bila lepa kombinacija črno krilo iz tila in rjav pulover z visokim ovratnikom; til je tako ali drugače primeren za vse posebne priložnosti.

Moj stajling je sledeč: top in krilo Chicwish, čevlji Le Silla , nakit JCrew in Isabel Marant, torbica Albino.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Leave a Reply

Your email address will not be published.