Roza inspiracije z modnih brvi

V letošnji topli sezoni se vse vrti okoli barv in roza odtenek je doživel svoj moment že na modnih brveh za pomlad in poletje 2021. Modni izbor naj roza kosov modnih oblikovalcev in pa še izbor, ki je primeren za vsak žep. Chanel, ki slovi po eleganci, je v modne revije za pomlad dodal nekaj novosti, ki presenečajo. Roza široke hlače brez dvoma spadajo na ta seznam in so popolna izbira za prihajajočo sezono. Pri modni znamki Miu Miu pa so za vsak dan stavili na roza kardigan, ki so ga skombinirali z rdečo in belo barvo. Seveda ga lahko ve na drugačen način, po pojem mnenju bi zelo lepo prišel na svetle jeans hlače ali pa belo midi obleko.

vir: Chanel pomlad 2021
vir: Zara
vir: Miu Miu pomlad 2021
vir: &other stories

Med ikonske roza videze spada tudi obleka znamke Dolce in Gabbana, ta je še toliko bolj posebna zaradi všitega korzeta, ki bo zelo IN to pomlad in poletje. Ta je popolna izbira za posebne priložnosti, ki jih verjetno vsi že zelo pogrešamo. Nekoliko bolj nosljiva je oblika Galvan London, ki jo lahko nosite na športne copate in jeans jakno. Med najljubšimi kosi je oversized srajca v roza barvi pri Valentinu. Svojo popolno še iščem, a ta približek Johna Levisa je izredno lep. Poleti bodo zelo zaželene kratke hlače, zakaj jih ne bi skombinirali s takšno lepo roza srajco.

vir: Dolce & Gabbana pomlad 2021
vir: Galvan London
vir: Valentino pomlad 2021
vir: John Lewis
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.