Šarm kratkega kombinezona

Med mojimi najljubšimi kosi ta hip je nedvomno kombinezon, kratek in zelo priročen po svoje tudi šik, če ga seveda kombiniramo s pravimi dodatki. O kombinezonu sem večkrat pisala in najbrž je tako, da ga še vedno premalo nosimo, ker se nam ne zdi najbolj praktičen. Po eni strani je res, saj ko gremo na toaleto, se skoraj cele slečemo in v kolikor nismo doma, obstaja vedno možnost, da ga prej umažemo. A po drugi strani je kombinezon odlična alternativa obleki, super za na plažo in čez kopalke, pa tudi za kakšno drugo priložnost, kot je denimo raziskovanje mesta, če ste na dopustu, ali preprosto sprehod, če se vam tako ljubi. Bež barva in vsi nevtralni odtenki so zelo praktična izbira, k temu dodajam še potiskane in živahne kombinezone, ki nas vedno spravijo v dobro voljo, kar je super.

Foto: Zen
Foto: Zen

Kot rečeno odigrajo posebno vlogo dodatki, ki naj bi bili skrbno izbrani. Poletje je čas za večje, opazne kose, bangle zapestnice, prstane in še kaj bi se našlo. Če vam je všeč ta stil, si lahko omislite tudi obroč, trak ali pentljo v laseh; prav zdaj so tovrstni lasni dodatki zelo aktualni, najbrž tudi zato, ker si poleti malo več upamo. Pazimo tudi na torbico, naj po poletna (rafija in bombaž sta vedno dobra izbira) ali manjša (ki je sicer manj praktična, a nekoliko bolj elegantna). Če vam je pri srcu etno slog, se lahko mirno poigrate tudi z etno dodatki, ki so lahko iz naravnih kamnov ali lesa – tovrstne stvari so v tej sezoni vedno dobrodošle.

Foto: Zen
Foto: Zen

Glede na visoke temperature v Miamiju, je ta kos moj najboljši prijatelj in se ga vedno zelo veselim.

Moj stajling je sledeč: kombinezon Chicwish, špagarice Natura, zapestnice Maja Maras, prstan Sezane, obroč za lase Anthropologie, uhani Ralph Lauren, torbica Victoria’s Secret.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.