Še ena dobra nega obraza proti staranju

Nega obraza s pomočjo vitamina C deluje antioksidativno, pospeši obnovo kože, izenači ten in ji daje sijoč izgled. Če temu dodamo še retinol, ki spodbuja sintezo kolagena, potem lahko govorimo o popolnem razvajanju. Vse to sem doživela v dm studio v Ljubljani, kjer imajo prav novembra 15 % popust na kislinsko, hialuronsko, retinol in vitamin C nego; skratka, to je pravi čas, da si vzamete dobro urico zase in uživate v družbi odličnih kozmetičark, ki bodo 100 % poskrbele za vas in vaše dobro počutje.

Foto: Zen

Vsakič znova sem navdušena tudi nad izdelki Skeyndor, v tem primeru nad njihovim čistim retinolom, ki vpliva na starostne gube, pigmentacijo obraza in ostale znake staranja kože obraza. Mimogrede nekaj njihovih izdelkov najdete tudi v dm, sama sem jih testirala in vem, da so odlični. Retinol je močno sredstvo proti staranju, ki znatno zmanjša drobne gubice, poškodbe zaradi sonca, temne lise in gube. Ob vsakodnevni uporabi se lahko poleg upočasnitve znakov staranja uporablja tudi v preventivne namene. Ustaviti minevanje časa je nemogoče, vendar je mogoče preprečiti njegove učinke. Retinol je ena od oblik vitamina A, ki pomaga pri obnavljanju celic, zato se pogosto uporablja v kozmetičnem sektorju v izdelkih in tretmajih proti staranju.

Foto: Zen
Foto: Zen

Ta tretma je bil izredno prijeten, tudi zato, ker smo se odločili za mezoterapijo, ki je poskrbela, da je retinol prej in globlje šel v kožo. Zato je bil obraz takoj po tretmaju sijoč, gladek in zelo spočit, kar se mi je zdelo res super. Takoj po tretmaju sem lahko nanesla puder in navadna ličila, saj sem imela snemanje in šla v akcijo, brez rdeče kože ali kakršnekoli posledice. Opažam, da je koža v smislu tena bolj enakomerna in brez lis, ki sem jih imela prav na čelu po poletju. Gotovo se kmalu ponovno odločim za obisk dm studia.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.